– Bør selge for £20 mill.

Tidligere United-spiller Lou Macari mener at United bør «slutte å rote» og heller selge David De Gea.

Den 66 år gamle skotten er oppgitt over den uoversiktlige keepersituasjonen på Old Trafford, og oppfordrer sin gamle klubb til å ta de £20 millionene Real Madrid angivelig er villig til å betale for David De Gea.

Til talkSPORTs The Sports Bar, stiller Macari spørsmålet:
– Hvordan kan han bli værende? Han har blitt tilbudt en ny kontrakt og avslått. Det forteller meg at han ikke ønsker å være her.

– Dersom han heller ønsker å spille for Real Madrid, er det greit nok for meg. I så fall forstår jeg ham fullt ut. Det jeg ikke forstår er hvorfor vi roter det til og drar det hele ut.

– Om du har en spiller som ønsker å spille annetsteds, da bør du forsøke å oppnå en best mulig avtale. Selv om alle synes at £20 millioner ikke gir en best mulig avtale, så må det betales ytterligere £10 millioner i lønn til en spiller som ikke ønsker å være her.

lm
Lou Macari

– Dersom du har blitt tilbudt £20 millioner og betaler £10 millioner i lønn, og ser ham vandre ut stadionportene for ingenting ved sesongslutt, da har det kostet deg £30 millioner å beholde en misfornøyd spiller.

– Jeg kjenner ikke til noen fotballklubber som ville gjøre det, og jeg tror heller ikke det om Manchester United. Jeg kan bare se ham gjøre én ting, og det er å sette seg på flyet til Spania for å gå til Real Madrid. Det virker mer og mer sannsynlig, avslutter Lou Macari.

Hva mener du? Bør United gi etter for Reals uvillighet til å betale det som kreves, eller beholde De Gea ut sesongen, samme hva som skjer?

Har du forreste fått med deg at united.no har et nytt forum?
Involver deg og diskuter United på unitedforumet.no.