Blir Van Persie kaptein?

Nye uttalelser fra Van Gaal gir tydelig hint om hvem han vil ha som kaptein.

Det trengs vel egentlig ikke å nevnes igjen her, men det går rykter om at Louis van Gaal blir Uniteds manager. I mange dager, og kanskje uker, har man trodd at en offentliggjøring er rett rundt hjørnet.

I skrivende tidspunkt bygges det også opp forhåpninger om at offentliggjøringen skal komme i løpet av morgendagen (mandag).

Hvem får kapteinsbindet?

Ettersom de fleste er så sikre som de er, har ryktene den siste uken, handlet mer om hvilke spillere Van Gaal kommer til å hente, og ikke minst om hvem han kommer til å velge som sin kaptein.

Wayne Rooney har nok forhåpninger, og kanskje forventninger om å bli Uniteds neste kaptein, nå som Nemanja Vidic forlate klubben, men det spørs om Van Gaal kommer til å la han få ønsket oppfylt.

– Samme filosofi

Nederlenderen er nemlig veldig godt fornøyd med den jobben Robin van Persie gjør som kaptein på landslaget, og etter 1-1-kampen mot Ecuador, skrøt han spissen opp i skyene.

– Han er kapteinen min. Han er toppscoreren gjennom de 1,5 årene han har spilt under meg. Han har blitt Nederlands toppscorer gjennom tidene, han spiller fantastisk og selv nå som han akkurat har kommet tilbake fra en stygg skade, så scoret han et nydelig mål, sa Van Gaal.

– Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen hars, men han er også en fantastisk kaptein. Jeg tror man alltid velger en kaptein som har samme moral og filosofi som deg selv, ikke bare om forbtall og taktikk, men om livet utenfor banen også.

– Jeg mener det er veldig viktig, og jeg tror Van Persie og meg følger samme filosofi, la Van Gaal til, og droppet med det et stort hint om hvem han vil velge som kaptein.