Blir dette midtbane-forsterkningen?

– Han er fremtiden, sier David Moyes.

United-fans venter på et storkjøp.

Men David Moyes senker nå forventningene.

Bilde fra Twitter: Lingard jubler for scoring.
HET: Jesse Lingard har hatt et bra halvår, men har det vært så godt at han blir hentet tilbake for spilletid på Uniteds A-lag?

I stedet for å gå inn i diskusjoner om mulige kjøp avslørte Moyes i alle fall mandag at han vurderer å hente hjem én eller flere av trioen Nick Powell, Ryan Tunnicliffe og Jesse Lingard i januar.

De tre er nå på utlån i henholdsvis Wigan, Ipswich og Birmingham.

– Vi vil forsøke å forsterke i januar, men jeg ser også meget nøye på våre egne gutter, som Jesse Lingard, Nick Powell og Ryan Tunnicliffe, sier sjefen ifølge Manchester Evening News.

– Vi har en del gutter ute på lån nå, og jeg er nøye med å følge dem. Det er de som er fremtiden. De er en del av denne klubben. De vet hvordan ting fungerer i klubben, og vi håper at de kan hjelpe oss i januar hvis vi trenger det, fortsetter han.

Profil: Ryan TunnicliffeSlik har de gjort det:

Nick Powell fikk seks kamper for United i serie og ulike cuper forrige sesong, men har denne sesongen vært på utlån hos Wigan. Powell har blitt 19 år, men har fått 22 kamper for Wigan i Championship og Europa League denne sesongen. Han har kvittert med fem mål på 15 seriekamper, og scoret også tre mål på seks kamper i Europa League.

Jesse Lingard har blitt 21 år nå. Han imponerte under A-lagets sommerturné i Asia, men ble sendt på lån til Birmingham i september. Der debuterte han med fire mål i sin første kamp for klubben. Etterpå har det blitt to mål på de neste 11 kampene.

Ryan Tunnicliffe fyller 21 år 30. desember, men har fått en masse kamptid for Ipswich denne høsten. Totalt har det blitt 20 kamper for den hardtarbeidende midtbanespilleren.