– Blir aldri større enn United

Peter Schmeichel har spilt for begge klubbene, men avviser muligheten for at de lyseblå noensinne vil nå Uniteds status.

Den 52 år gamle ex-keeperen mener at United er verdens største klubb, og at City til evig tid vil komme halsende etter. Dette til tross for at de lyseblå i de senere år har hatt et aldri så lite overtak på fotballbanen.

– Det er absolutt ingen tvil; ingen kan argumentere for at Manchester United ikke er verdens største klubb, sier den danske legenden til Omnisport via FourFourTwo.

– Men verdens beste klubb? Ikke i de siste tre årene. Da har de ikke en gang vært i nærheten av å være best i England. Det har derimot Manchester City; de har enten vært best, eller vært i nærheten. 

cu
Fra fjorårets møte på Old Trafford, en kamp som endte 0-0.

– (For United har) de siste tre årene vært veldig, veldig svake. Syvende, fjerde og femte – det er ikke Manchester United. Resultatmessig kan man argumentere for at City er den største klubben i Manchester for øyeblikket. Når det gjelder popularitet har de imidlertid ikke en sjanse til å komme i nærheten av å bli verdens største.

Det fastslår mannen som i 1999 avsluttet sin strålende United-karriere med å vinne The Treble.