Bli med på Tippemester 2018/19

Gratis for deg som er medlem – premier for 30.000 kroner.

Tippemester er selvsagt tilbake.

Konkurransen er helt gratis, men det er kun du som er medlem som kan vinne premier. Vi deler ut et gavekort til vinneren hver runde – og større premier til de beste i sesongen.

Registrer deg, logg inn eller bli med her.

Slik blir du med:

Merk at dette er en tjeneste som ligger på en side utenfor united.no. Innloggingen har derfor ikke noe å gjøre med den innloggingen du nå har på united.no.

Har du vært med tidligere, kan du logge deg inn med det brukernavnet og passordet du brukte da. Er du en ny spiller så må du registrere deg som ny spiller på Tippemester (opprette brukernavn og passord).

Etter at du er registrert velger du “Premier League 2018/19″ under tilgjengelige spill, og trykker “registrer deg”. Deretter kan du legge inn dine tips på Premier League-kampene.  Du kan tippe resultat for så mange runder du vil om gangen.  Du kan selvsagt ikke endre tips etter avspark i hver kamp, men det er mulig å tippe – eller endre tips – helt frem til avspark i hver kamp.

Merk: Er du ny bruker, vil du få en registreringsmail tilsendt til mailadressen du har registrert deg med.

Registrer deg, logg inn eller bli med her.

PS: Opplever du problemer eller får du ikke registreringsmailen du skal få, så send en mail til dag@united.no med det brukernavnet og emailen du brukte da du registrerte deg.

Reglene:

Det er om å gjøre tippe rett resultat. Tipper du at United slår Tottenham 2-1 og det virkelig skjer, så får du fire poeng. Tipper du at United slår Tottenham 2-1, men United vinner 1-0 så får du to poeng, siden du har riktig vinner og riktig differanse. Tipper du at United slår Swansea 2-1, men United vinner 2-0 så får du ett poeng. Det poenget får du for å ha tippet riktig vinner.

Du får altså ett poeng for å ha rett vinner. Du får ett ekstra poeng for å ha rett differanse og har du helt rett får du altså to bonuspoeng, noe som gir maksimalt fire poeng for helt rett resultat i hver kamp.

Treffer du på et uavgjort tips, får du automatisk minst to poeng. Du får selvsagt fire poeng for helt rett tips, men tipper du 0-0 og det ender 2-2 så får du to poeng fordi du har rett tegn og rett differanse.

MERK: Det er KUN betalende medlemmer av Supporterklubben som kan vinne premier. Skulle flere få like mange poeng i en runde, vil loddtrekning avgjøre hvem som stikker av med premien. 

Registrer deg, logg inn eller bli med her.

Lag egen liga:

Vil du utfordre vennegjengen, din lokale Red Army eller liknende, så kan man opprette egne ligaer for dette også. Det gjøres ved å velge «Lag Gruppe» på forsiden etter at man har logget inn.

Premier 2017/18:

Merk: Det er kun betalende medlemmer i Supporterklubben som kan vinne premier.

Rundens beste i hver runde: Gavekort til nettbutikken på united.no, verdi 400 kroner.

1. plass sammenlagt hele sesongen: Reise-gavekort til verdi 8.000 kroner, kan brukes på reiser på united.no
2. plass sammenlagt: Reise-gavekort til verdi 4.000 kroner. Kan brukes til reiser på united.no
3. plass sammenlagt: Gavekort på 2.000 kroner til bruk i nettbutikken på united.no.
4. og 5. plass sammenlagt: Valgfri drakt
To tilfeldig utvalgte som har deltatt i mer enn 50 % av rundene: Gavekort på 500 kroner til bruk i nettbutikken.

PS: Opplever du problemer eller får du ikke registreringsmailen du skal få, så send en mail til dag@united.no med det brukernavnet og emailen du brukte da du registrerte deg.