– Ble IKKE vraket!

Sir Alex benekter at han satte David de Gea ut av laget mot Newcastle som følge av tabben mot Blackburn.

Manageren gir sin fulle støtte til David de Gea, og tilbakeviser alle hentydninger om at han lot den spanske 21-åringen få svi for det tredje baklengsmålet mot Blackburn på nyttårsaften. Anders Lindegaard voktet målet i den påfølgende kampen mot Newcastle, noe som førte til heftige spekulasjoner om at dansken heretter er Sir Alex’ førstevalg. Men det er han ikke, om vi tolker Sir Alex riktig.

– De Gea er mannen for fremtiden, det er det ingen tvil om, sier United-manageren, ifølge sitat til søndagsavisene, gjengitt av ManUtd.com.

– Samtidig mener jeg at Anders (Lindegaard) har gjort det veldig bra, og gitt David glimrende konkurranse. Likevel, Davids potensial er lett iøynefallende.

– Vi har drevet og rotert på dem forholdsvis regelmessig. Dette har gitt Anders mange fine muligheter. Han har fått spille i Europa, samt i en del ligakamper.

– Selv om vi slapp inn to stygge mål mot Blackburn, betyr ikke det at vi har skrapet dette systemet, eller overser den ene til fordel for den andre, sier manageren.