Best for femte gang denne sesongen

Dere lesere har kåret Bruno Fernandes til Uniteds beste mot Leicester.

Til tross for at United tok ledelsen to ganger, attpåtil på bortebane, endte det med 2-2 og ett poeng i storkampen mot Leicester.

Angrepsspillerne spilte godt seg imellom før Bruno Fernandes fant Marcus Rashford, som igjen fant nettmaskene. Dessverre tok det ikke lenger enn åtte minutter før Harvey Barnes utliknet for Brendan Rodgers’ mannskap.

Bruno Fernandes så ut til å sikre United seieren med sitt mål elleve minutter før slutt, men heller ikke denne gangen holdt det helt inn. Denne gangen var det Jamie Vardy som utliknet, da hans skudd gikk via Axel Tuanzebe og forbi David de Gea.

Med to nye målpoeng holdt det til 6,5 og bestemannsprisen for portugisiske Fernandes på redaksjonens børs. «En høyst middels eller av og til dårlig kamp endte med mål og målgivende», var tilbakemeldingen til 26-åringen.

Til tross for direkte involvering i begge de to viktige målet, ender midtbanemaestroen under snittet for sesongen, som ligger på 6,74 på redaksjonsbørsen for Fernandes’ del.

JUBELGUTT: Bruno Fernandes topper leserbørsen, både for Leicester-kampen og for hele sesongen.

På lesernes børs kommer han noe bedre ut, selv om han heller ikke her når syvtallet. Med 6,96 er han fortsatt bestemann, foran Luke Shaw og Fred, som er de to andre som ser sekstallet.

Dette var også femte gang Fernandes ble kåret til Uniteds beste av dere lesere. Fem bestenoteringer betyr at han drar ifra David de Gea, som har kommet best ut fire ganger.