Denne gangen kan du sette din spillerbørs øverst i saken før du ser vår som ligger under.

Sett din spillerbørs:

Om ikke du får opp et nytt vindu kan du åpne spillerbørsen på denne linken.

David de Gea – 5,0
Fikk ingen kompispasning av Shaw i 1. omgang, men elendig ballbehandling ga nesten et baklengsmål. Så overlistet av et hardt skudd i hjørnet, og sjanseløs da det glapp på 2-2-scoringen etter svakt forsvarsspill.

Victor Lindelöf – 5,0 (ut for Tuanzebe 66)
Uvant rolle for ham i denne kampen, ute på høyrebacken. Ok i duellspillet, men som ventet få tellende bidrag fremover i banen. Ute med skade.

Eric Bailly – 5,5
Hakket for sent mot Vardy ved et par anledninger, og burde ikke gitt Vardy det rommet han fikk til å gjøre 2-2. Også en stygg feilpasning på egen halvdel. Samtidig ofte den som plukket opp ballen bakerst. Langt i fra feilfri, men ok i det som ble en vanskelig kamp for United.

Harry Maguire – 5,5
Ikke helt komfortabel med ball og variabel med fremspillerne.  Headet over på et godt Shaw-frispark.

Luke Shaw – 6,0
Veldig god i en del tette dueller etter pause, dueller som ga brudd og overganger for United. Det er et klart pluss. Fikk ikke helt samarbeidet med Rashford til å stemme fremover på banen, og spilt over en gang på sin back da Leicester fikk en tidlig sjanse. Slem pasning til De Gea som keeperen rotet det til, men der skulle spanjolen uansett klart det bedre selv også. Leicester lurte seg også inn bak ham før 2-2-målet.

Scott McTominay – 5,5
Slet i midtbanekampen mot Leicester-spillerne før pause, tidvis ukomfortabel med det høye presset og personlig synes jeg han var sløv i presset før 1-1. Burde vært mye mer på for å gå i duellen med Barnes da. Mer på etter hvilen.

Fred – 5,5
Forsøkte med press og gjenvinninger, traff en stund med noe, men det satt ikke helt kollektivt og dermed ble det også vanskeligere for Fred. Virket sliten mot slutten av kampen.

Daniel James – 5,0 (ut for Pogba 54)
Tredje sist på Uniteds 1-0-scoring, men slet med touchet i alle de tette duellene. Waliserens største styrke er ikke tette dueller med ryggen mot mål, og det ble det lite av. En god overgang før og etter pause, men den før pause ble rotet bort av Martial og gjennombruddspasningen etter pause ble for dårlig i god posisjon.

Bruno Fernandes – 6,5
Skulle hatt målgivende til Rashford allerede etter to minutter, men sistnevnte misbrukte alle sjansers mor. Fikk imidlertid målgivende til sammen mann med en lang tå litt senere og så flott scoring på gjennomspill fra Cavani. Samtidig også et ballmist på egen halvdel før 1-1, da han forsøkte en for ambisiøs tunell og også upresis og ukomfortabel ved flere andre anledninger. Likevel, en høyst middels eller av og til dårlig kamp endte med mål og målgivende.

Marcus Rashford – 5,5
Klart minus for å bomme da det var enklere å score etter to minutter, men sikker på labben da han fikk sjansen litt senere.  Slet i resten av omgangen og med unntak av en dans eller to med ball så var han for lite involvert.

Anthony Martial – 4,0 (ut mot Cavani 75)
Fant aldri touchet eller rom i 1. omgangen, og slet med det samme etter pause.

Paul Pogba – 6,0 (inn for James 54)
United fikk mer kontroll med Pogba på banen. Var ikke så mye involvert med ball, men hele tiden et alternativ og ganske så bevegelig.

Axel Tuanzebe – 6,0 (inn for Lindelöf 66)
Kastet innpå i siste halvdel av 2. omgang, og stengt igjen på høyresiden. Det var bra. Dessverre fikk han ikke stanset Vardys 2-2-mål.

Edinson Cavani (inn for Martial 75) spilte for kort tid til å få karakter.