BEKREFTET: Nikita Parris sommerens sjette kvinnesignering

Manchester United Women bekreftet lørdag sommerens sjette signering. EM-vinner Nikita Parris hentes fra divisjonsrival Arsenal og har signert en avtale ut 2023/2024-sesongen.

Parris selv er fornøyd med å ha signert for klubben.

– Det føles utrolig å være her. Det har vært litt av en sommer, og dette topper det. Manchester United er en historisk klubb som har gjort store fremskritt i WSL, og jeg gleder meg til å være en del av vår fremtidige suksess.

England v Sweden: Semi Final - UEFA Women's EURO 2022
LAGVENNINNER: Mary Earps og Nikita Parris var en del av Englands landslag som vant EM i sommer. Nå blir de lagvenninner også på klubblaget.

– Med vinnermentaliteten min i kamper og på trening, ønsker jeg å hjelpe laget å komme videre og vokse. Jeg er ikke den eneste nye signeringen denne sommeren, noe som viser klubbens intensjon om å gjøre akkurat det. Jeg er så glad for å være her og gleder meg til å komme i gang.

Angrepspilleren har tidligere spilt i klubber som Everton, Manchester City og Lyon. United har anskaffet seg en erfaren spiller som har vunnet mye i løpet av karrieren. 28-åringen har tidligere i karrieren vunnet Women’s Super League, Women’s FA-cup og Women’s Champions League. 

I tillegg har hun fått 68 kamper med flagget på brystet for det engelske kvinnelandslaget og var i troppen som vant EM tidligere i sommer. 

Manager Marc Skinner var naturligvis også godt fornøyd med det nye tilskuddet.

– Hun har bevist at hun er en vinner på både den nasjonale og internasjonale scenen og vil bringe modenhet til miljøet.

– Å sikre en spiller av Nikitas kaliber befester klubbens ambisjoner for sesongen som kommer, og vi ser frem til å ønske henne velkommen inn i pre-season, etter en velfortjent hvile!