Kampen mot Brighton utsatt

Manchester United bekrefter at helgens kamp mot Brighton er utsatt.

Nyheten ble bekreftet av Manchester United ved 15.40-tiden torsdag ettermiddag.

«Manchester United kan bekrefte at Premier League-kampen mot Brighton & Hove Albion, som skulle vært spilt lørdag 18 desember klokken 12-30 er utsatt og vil bli satt opp på et senere tidspunkt.

STENGT: All aktivitet på Carrington blir stengt ned i en kortere periode for å få kontroll på smitteutbruddet, melder Manchester United.

Helsen til spillerne og de ansatte er vår prioritet. Gitt det antall spillere og medlemmer at staben som må isolere seg som følge av Covid-19, hadde ikke klubben noe annet valg enn å be om at kampen ble utsatt. Premier League har tatt avgjørelsen på bakgrunn av medisinskfaglige råd», skriver Manchester United i en pressemelding.

United melder også at all aktivitet på Carrington blir stengt ned i en kortere periode i håp om å begrense smitten.

Vi beklager den skuffelsen og de ulemper dette medfører for fansen, skriver United videre.

Dette er den andre United-kampen som blir utsatt i løpet av kort tid. Natt til tirsdag ble det bekreftet at Uniteds kamp mot Brentford i London ble utsatt etter et smitteutbrudd i United. 

Onsdag ble det rapportert om hele 19 positive prøver totalt i United, men det er usikkert hvor mange av disse som hva spillere på førstelaget og hvor mange som var en del av staben.

Også kampen mellom Leicester og Tottenham som skulle vært spilt torsdag kveld er utsatt, mens kampen mellom Chelsea og Everton trolig vil bli spilt selv om Chelsea har rapportert flere nye smittetilfeller.

Neste Premier League-kamp for Manchester United blir mot Newcastle 27. desember.