Bekreftet: Blir i Sheffield United ut sesongen

For to uker siden kom meldingene om at bare formaliteter gjenstod før låneavtalen mellom Manchester United og nå bekrefter begge klubbene at den unge keeperen skal fortsette i Blades resten av sesongen.

– Målvakt Dean Henderson kommer til å bli værende på Bramall Lane til sesongen er over, etter at det ble gjort en avtale med Manchester United etter lengre diskusjoner mellom partene de siste ukene, skriver Sheffield United i en nyhetsmelding om at stallen for sesongavslutningen er i boks.

Henderson har gjort en såpass god jobb i Sheffield United at det de siste ukene har vært mye snakk om Henderson som en mulig førstekeeper i United, og når det tronskiftet eventuelt skjer, men mange tror også at det neste sesong blir et nytt utlån på Henderson – og Sheffield United vil nok gjerne beholde ham.

Det er ikke kjent det temaet har blitt diskutert i møtene mellom klubbene. Ingen av klubbene sier noe om det i pressemeldingene, men det ville de nok ikke gjort uansett.

LES OGSÅ: Trenden Henderson må bryte for å bli Uniteds førstevalg

Champions League-konkurrent?

United skal hele veien ha vært villige til å la Henderson bli i Sheffield United ut sesongen, selv om laget fra stålbyen har vært en konkurrent om en plass i Champions League.

Akkurat nå ser de egentlig ikke ut som det heller.

På tre ligakamper etter oppstarten har de tatt ett poeng, og det var mot bunnlaget Aston Villa.

De er nå fem poeng bak Manchester United, og har flere tøffe kamper i vente også.

I helga røk de også ut av FA-cupen. Les mer om det i vår utlånssak.