Bekrefter interesse

– Men det betyr ikke at noen av de interesserte klubbene er blant de seks beste i verden, sier Kevin Strootman.

Kevin Strootman er av spillerne som er blitt oftest og sterkest linket til Manchester United denne sommeren. United sendte speidere til Nederland flere ganger forrige sesong, og fulgte også den nederlandske midtbanespillern under U 21-EM tidligere i sommer.

PSVs tekniske direktør, Marcel Brands, uttalte i forrige uke at Strootman blir å finne i Eindhoven-klubben også neste sesong, men ryktene om en overgang bort fra PSV allerede denne sommeren svirrer fortsatt. Strootman selv bekrefter at det finnes interesse for hans tjenester.

– Det er flere klubber som er interesserte, men det er først når de eventuelt blir enige med PSV at jeg kommer inn i bildet.

– Men det betyr ikke at de interesserte klubbene er av de seks beste i verden, sier Strootman noe kryptisk til Voetbal International, uten å utdype noe nærmere hva han mener med dette eller hvilke klubber det er snakk om.

– Van Gaals mening viktig

Strootman forteller at han kommer til å tenke seg nøye om før han staker ut kursen for sin videre fotballkarriere, og at det ikke kun er sine egne ønsker han vil lytte til i denne prosessen.

– Det er også interesse fra Russland, men det er ikke noe alternativ for meg. Jeg kommer heller ikke til å ta noen forhastede avgjørelser rundt min egen fremtid.

– Nederland-trener Louis van Gaals mening er også veldig viktig ettersom det er VM i Brasil neste år, sier Strootman.

Strootman kunne også avsløre at han var skuffet over at trioen Dries Mertens, Erik Pieters og Jeremain Lens har forlatt PSV denne sommeren.