– Har bedt om å få forlate klubben

Nå kan det se ut til at ting begynner å skje, ifølge troverdig journalist.
LES OGSÅ: Dagens rykter

Atletico Madrid-spissen Antoine Griezmann har vært det heteste navnet som har blitt knyttet til Manchester United de siste månedene og ryktene har florert rundt den franske angriperen.

Nå kan det også se ut til at det omsider blir bevegelse i en overgang til United.

Svært troverdige Antonio Ruiz, som jobber tett på Madrid-klubben, rapporterer tirsdag ettermiddag at franskmannen ønsker seg bort fra klubben.

Dersom dette stemmer betyr det imidlertid ikke at Manchester United er franskmannens eneste mulighet. United er imidlertid klubben han har vært hyppigst linket til, og har selv uttalt at sjansen for en overgang er 60 %.

– Stadig sikrere på å signere ham

En drøy time senere melder sportsjournalisten Sam Pilger at United er stadig sikrere på at de skal klare å ro i land Griezmanns signatur.

Pilger jobber frilans som bidragsyter for blant andre FourFourTwo, The Times, Esquire, Mail on Sunday. Sannhetsgehalten er det imidlertid vanskelig å kommentere for øyeblikket.

Satser høyt i CL – med Griezmann?

Dette blir rapportert bare daget etter at Paul Pogba sterkt hintet til at en Antoine Griezmann-overgang kan finne sted i sommer.

I et intervju etter Europa League-finalen mot Ajax forrige uke sa Pogba at United satser høyt i Champions League kommende sesong. På oppfølgingsspørsmålet «med Griezmann?» svarte han:

– Følg med videre!, mens han utførte den karakteristiske Griezmann-feiringen franskmannen etterhvert har blitt viden kjent for.

POGBA: Griezmanns landsmann og Europa League-vinner.

Griezmann om United-ryktene: – 60 % sjanse

Da han Griezmann tidligere denne måneden ble spurt av en fransk programleder i et tv-program om hvor stor sjansen er, fra én til ti, for at han ender opp i United svarte han «seks» – altså 60 % sjanse.

Noen få dager etterpå kom han med følgende uttalelse som satte ytterligere fyr på ryktene:

– Dersom jeg er nødt til å forlate nå er ikke det er problem for meg. (…) Det kan bli England, som jo er i skuddet, Tyskland, Kina eller USA. Jeg er klar for å forlate nå, sier han.