Beckham og Sir Alex tilbake på OT

Annonserte veldedighetskamp for UNICEF – med Sir Alex som manager.

Manchester United-legenden David Beckham tar på seg kapteinsbindet når et sammensatt stjernelag med spillere fra Storbritannia og Irland møter et lag bestående av stjerner fra resten av verden.

Sir Alex Ferguson leder laget til David Beckham, mens den franske legenden Zinedine Zidane får med seg Carlo Ancelotti som manager på motsatt side.

Kampen spilles lørdag 14. november, og arrangeres til inntekt for UNICEF, verdens største veldedighetsorganisasjon for barn.

Det er foreløpig ikke klart hvilke spillere Sir Alex Ferguson og Zinedine Zidane vil få til sin disposisjon, men det er liten tvil om at denne kampen kommer til å tiltrekke seg noen store navn.

Inntektene fra kampbillettene og donasjoner på kampdagen vil gå til UNICEF for å beskytte de mest utsatte barna i verden.

– Jeg ønsker en verden hvor barn kan vokse opp trygt, uten vold og fattigdom, og beskyttet fra sykdommer som kan forebygges. Denne kampen er den perfekte muligheten til å skape oppmerksomhet og samle inn penger til barna som trenger det aller mest. Jeg er glad for at min venn Zizou vil lede et av lagene, full av venner og lagkamerater, på det beste stadionet i verden, uttalte David Beckham ifølge Manchester Uniteds offisielle hjemmeside.

Det er ikke bare spillerne som blir plukket fra øverste hylle. Den italienske dommerlegenden Pierluigi Collina, som ble kåret til verdens beste dommer seks år på rad, dømmer kampen.