Spain v Finland: Group B - UEFA Women's EURO 2022

Batlle nære scoring da Spania snudde til seier

Spania 4-1 (2-1) Finland

Finland sjokkåpnet på Stadium MK og tok ledelsen før minuttet var spilt, men derfra og ut handlet det meste om de spanske stjernene som snudde kampen før pause og vant oppskriftsmessig 4-1.

Linda Sällström ga finnene ledelsen før Irene Paredes, Aitana Bonmati, Lucía García og Mariona Caldentey fant alle veien til nettmaskene med hvert sitt mål for Spania.

Ona Batlle spilte hele kampen for Spania og kan være godt fornøyd med egen innsats. Backen var svært aktiv langs høyresiden og bidro med flere gode innlegg. Ti minutter ut i andre omgang holdt 23-åringen også på å score sitt første landslagsmål, men en strålende redning fra Finlands keeper gjorde at United-spilleren fortsatt må vente på nettsus i landslagsdrakta.

NÆRE SCORING: Ona Batlle var nære sin første landslagsscoring i åpningskampen..

Spania legger med det press på både Tyskland og Danmark som møtes på Brentford Community Stadium senere i kveld. Spania og Tyskland er favoritter til å ta seg videre til kvartfinale fra gruppespillet, men danskene med Signe Bruun i spissen vil nok forsøke å stikke kjepper i hjulene for tyskerne.