Basti & Co slo Darmian på straffer

Både Schweinsteiger og Darmian bommet i straffekonken da Tyskland tok seg videre til semifinale.

Før i kveld var det fire United-spillere igjen i Euro 2016. Etter kveldens kamp ble fire til tre da Tyskland og Schweinsteiger slo ut Italia og Darmian.

Etter å ha startet på benken kom begge United-spillerne inn som innbytter. Allerede etter 15 minutter kom Schweinsteiger inn etter en skade på Sami Khedira. Darmian kom ikke inn før det gjenstod fem minutter av ordinær tid.

Verken Darmian eller Schweinsteiger hadde forestillinger med store høydepunkt som var verdt å notere seg. Med United-øyne var nok kun en annullert Basti-scoring verdt å ta med seg videre.

Lagene kunne ikke skilles etter to timer fotball, så det hele ble avgjort i en straffesparkkonkurranse der Tyskland trakk det lengste strået. Både Darmian og Basti bommet på sine straffer i straffekonkurransen. Darmian tok Italias siste straffe og ble skjebnesvanger da Tyskland tok seg videre.

I morgen møter Frankrike(med Martial og Schneiderlin på laget) Island. Vinneren av det oppgjøret møter Tyskland i semifinalen.

Under kan du se vår live-dekning av kampen.

MÅL! Insigne, 1-0 Italia

Italia skal starte denne straffekonkurransen og ta den første straffen.

STRAFFER

120: To timer fotball klarer ikke skille lagene, her blir det straffekonkurranse!

119: Tyskland prøver å bygge opp et angrep og kommer til avslutning etter Basti legger til rette til Özil. Buffon redder enkelt.

111: Schweinsteiger får et gult kort for overdreven armbruk. Bastis første i turneringen, så han må ikke sone en eventuell semifinale.

108: Schweinsteiger får ballen på halvsprett 25 meter fra mål. United-spilleren prøver lykken, men får ikke skikkelig treff på ballen.

105: 15 minutter på å få en avgjørelse her nå, hvis ikke blir det straffer!

PAUSE

105: Lagene klarer ikke å skilles i første ekstraomgang.

100: To veldige tålmodige og konsentrerte lag her.

90: 1.ekstraomgang er igang.

SLUTT ORDINÆR TID

90+3: Ingen klarer å avgjøre i tilleggstiden, så her blir det ekstraomganger!

86: BYTTE: Florenzi går ut, inn kommer Darmian.

78: MÅL, 1-1! Bonucci gjør ingen feil og utligner.

77: STRAFFE TIL ITALIA! Boateng handser innenfor 16-meteren.

69: Utrolig sjanse for Gomez. Lurer offside-fella og får avsluttet fra 5-meters hold, men Buffon redder mesterlig.

65: MÅL, 1-0 TYSKLAND! Özil sender Tyskland til himmels og banker Hectors innlegg inn i mål.

57: De Sciglio pådrar seg gult kort og må sone en eventuell semifinale. Skulle Italia ta seg videre her vil det være stor mulighet for å se Darmian i semifinalen.

54: Tyskland farlige i åpningen av 2.omgang! Etter en nydelig pasning fra Schweinsteiger åpnes muligheten for en avslutning fra Tyskland, og den kommer. Müller avslutter fra 16 meter, men Florenzi redder mesterlig på streken.

45: 2.omgang sparkes igang av Italia.

PAUSE

44: Italia frempå på andre siden av banen og Sturaro får skutt godt, men Tyskland holder skuddet unna mål.

42: Tyskland får to sjanser på rad, men utnytter mulighetene ekstremt dårlig og fyrer av to svake skudd.

31: Italia farlig frempå. Basti mister mann som får stå alene i feltet, men italienerne bruker lang tid på å legge inn så Boateng rekker å rydde opp.

27: Schweinsteiger scorer med hodet, men avblåses for å være for hard i duellen med De Sciglio.

25: En forsiktig åpning fra begge lag. Ingen store målsjanser så langt.

15: BYTTE: Khedira må gi seg med skade, inn kommer Schweinsteiger og tar over kapteinsbindet.