– Barcelona-interessen er høyst reell

BARCELONA: – Barcelona ser Marcus Rashford som en ideell angriper for klubben. Jeg vet at interessen deres er høyst reell, sier Andy Mitten til united.no.

Rashford, som står med 13 mål for United denne sesongen, maktet ikke å finne veien til nettmaskene i det første oppgjøret mot Barcelona på Old Trafford.

Til tross for en noe skuffende kamp av både Rashford og United, har imidlertid ikke interessen for den unge United-spissen kjølnet hos Barcelona-ledelsen.

Troverdige opplysninger

– Barcelona har fulgt ham en stund, han er høyt respektert og Barcelona ønsker ham, sier Mitten til united.no.

REELL BARCELONA-INTERESSE: Andy Mitten sier til united.no at Barcelonas interesse for Marcus Rashfor en konkret, men at United ikke har noen intensjoner om å selge.

Mitten, som er fast skribent for united.no og United-Supporteren, bor mesteparten av året i utkanten av Barcelona og har meget gode kilder i den spanske storklubben.

United.no kjenner til at opplysningene om Barcelonas interesse kommer fra ekstremt troverdige kilder i den spanske storklubben. 

Opplysningene om Barcelonas Marcus Rashford-interesse kommer på toppen av ryktene om Paul Pogbas mulige link til Real Madrid, en link Ole Gunnar Solskjær gjorde sitt for å avdramatisere på mandagens pressekonferanse.

– United vil ikke selge

Barcelona skal være interessert i å fornye mannskapet sitt og har speidet aktivt på Rashford i en god stund allerede.

Den katalanske storklubben har vist vilje bla opp store summer for unge spillere den siste tiden. Ousmane Dembélé kom for eksempel til Barcelona fra Borussia Dortmund bare 20 år gammel for 105 millioner euro i 2017.

ETTERTRAKTET DUO: Barcelona ønsker Marcus Rashford og Real Madrid linkes til paul Pogba, men United har ingen intensjoner om å selge noen av dem.

I sommer kommer den nederlandske midtbanespilleren Frenkie de Jong til klubben. Barcelona antas også å ligge best an i kampen om underskriften til en annen Ajax-spiller, nemlig Matthijs de Ligt.

Matthijs de Ligt er også en spiller som tidligere United-trener René Meulensteen omtalte i svært rosende ordelag da han møtte skandinaviske United-fans til en Q & A i forkant av helgens kamp mot West Ham. 

Barcelona har imidlertid et stort problem i sin jakt på Rashford.

– United har gjort det klart for meg at Rashford ikke er til salgs og vil kategorisk avvise alle henveldelser, sier Mitten til united.no.

Marcus Rashfords kontrakt med United går ut neste sommer, men klubben har opsjon på å forlenge med den unge spissen til 2021. Daily Mirrors United-journalist, David McDonnell, skrev imidlertid tirsdag at katalanerne håper å utnytte det at United foreløpig ikke har blitt enig med 21-åringen om en ny kontrakt.

Det er imidlertid mye som tyder på at United vil strekke seg langt for å binde Rashford til klubben med en ny langtidskontrakt i nær fremtid.