Arsenal med beklagelse til Smalling

Chris Smalling fikk et ublidt møte med supporter på søndag.

Tidligere denne søndagen ble fotballverdenen rystet av bildene fra oppgjøret mellom Aston Villa og Birmingham.

Tidlig i oppgjøret stormet en av Birmingham-supporterne ut på banen, og regelrett klinte ned Aston Villa-spiller Jack Grealish.

Midtbanespilleren gikk rett i bakken, men var heldigvis i stand til å fullføre oppgjøret. Ikke bare fullførte han oppgjøret, han avgjorde det like greit i kampens 67. minutt. 

Eksperter reagerer

Noen timer senere, på Emirates, var det nok en supporter som bestemte seg for han nå hadde sett laget sitt nok – all den tid han neppe vil få slippe inn på Emirates igjen.

Her kan dere se Greame Souness og Jamie Carragher diskutere hendelsen på Emirates: 

– Bannlys han fra stadion for all tid, mener ekspertene. 

Denne gangen var det heldigvis ikke annet enn en feiring som gikk alt for langt for Arsenal-supporteren, men med onde hensikter kunne episoden på Emirates fort blitt ekkel.

Ashley Young var blant de som var opprørte over hendelsen(e) etter kampslutt. 

– Noe må gjøres. Jeg vet ikke om det er Fifa, FA eller noen andre som skal ta tak i dette, men hva om en av disse supporterne bærer noe på seg, sa Young og insinuerte med det at situasjonen(e) kunne blitt langt styggere om våpen hadde vært involvert, sa Young til Sky Sports.

Supporteren som stormet Emirates-gresset ble umiddelbart arrest av politiet.

Offisiell Arsenal-beklagelse

Ikke lenge etter kampslutt kom London-laget med følgende melding:

«Vi fordømmer oppførselen til vedkommende som løp ut på banen i retning Chris Smalling. Vi ønsker å unnskylde til både spiller og klubb, og heldigvis ble vedkommende arrestert umiddelbart. Vi kommer til å samarbeide tett med Metropolitan Police i deres videre etterforskning. Vedkommende kommer også til å bli bannlyst fra Arsenals hjemme – og bortekamper. Sikkerhetsvaktene våre har kontinuerlig trening i slike hendelser.»