– Bale vil passe perfekt

– Meldingen til Ed Woodward må være klar. Kjøp Gareth Bale. Koste hva det koste vil, sier Jamie Redknapp.

– Å ha Gareth Bale på et Manchester United-lag som er ledet av Ryan Giggs gir mening for alle parter, sier Redknapp.

Han tror likevel at sjansen for å hente Bale vil være større i sommer enn i januarvinduet.

Den tidligere Liverpool- Tottenham- og Southampton-spilleren er nå en av Sky Sports sine ekspertkommentatorer og har jevnlige spalter i avisen Daily Mail. Det er i den sitnevnte publikasjonen at Redknapp nå tar til orde for at United bør strekke seg langt for å sikre seg waliserens tjenester.

- HENT BALE: Sky Sports ekspert Jamie Redknapp mener United må gjøre alt for å hente Gareth Bale hjem til Premier League. England and Liverpool midfielder; Daily Mail and MailOnline columnist; Sky Sports pundit at It's all Kicking Off at the ITV Stage at Princess Anne during day four of Advertising Week Europe held at BAFTA 195 Piccadilly on April 3, 2014 in London, England. (Photo by Ben A. Pruchnie/Getty Images For Advertising Week)
– HENT BALE: Sky Sports ekspert Jamie Redknapp mener United må gjøre alt for å hente Gareth Bale hjem til Premier League. 

– Bale var den første spilleren som reagerte negativt på at Rafael Benitez fikk sparken i Real Madrid og det forteller meg at han trolig ønsker seg hjem, skriver Redknapp.

Både Sir Alex Ferguson og David Moyes forsøkte å hente Bale, men den hurtige kantspilleren har i stedet blitt en viktig bit i Real Madrids puslespill for å bli den beste klubben i Spania, Europa og verden.

Men nå tror Redknapp at situasjonen kan endre seg.

–  En del av meg håper han blir i Real Madrid, men om han skulle dra er det ingen som kan si at han mislyktes i Spania. Han vant tros alt Champions League. For Manchester Uniteds kommersielle side vil en signering av Bale være en fantastisk signering, og Premier League vil få en ny stjerne, skriver Redknapp.