De Gea delaktig i Spanias sjokktap

Det nærmer seg Premier League-fotball igjen, men det er fortsatt litt landslagsfotball som gjenstår.

Disse United-spillerne var i aksjon tirsdag kveld:

England U20 (Garner) 2-0 Wales U20 (Hughes)

Utleide James Garner startet ettermiddagens kamp på benken for England, men fikk spille de siste tjue minuttene da han erstattet Xavier Amaechi.

England brukte en halvtime på å ta ledelsen ved Jacob Ramsey før nevnte Amaechi doblet ledelsen like før pause. Flere mål ble det ikke i denne treningskampen, og dermed vant England naboduellen mot Wales.

Iestyn Hughes fikk også 20 minutter på banen for bortelaget.

Japan 1-0 Elfenbenskysten (Bailly)

Eric Bailly startet som én av tre midtstoppere i vennskapskampen mot Japan. Dessverre endte det med et surt tapt.

Japan var beste det beste laget, og det var fullt fortjent at Naomichi Ueda scoret ett minutt på overtid i andreomgang. Elfenbenskysten hadde kun ett skudd på mål i oppgjøret som ble spilt i Nederland.

Bailly skal ha spilt en godkjent kamp, og han var ikke involvert i baklengsmålet.

Nå vender Bailly blikket mot Manchester, og Newcastle-kampen på lørdag.

Ukraina 1-0 Spania (De Gea)

Spania eksperimenterte litt med laget mot Sveits på lørdag, men David de Gea var å se i mål. Det var han også i kveld.

Mot Sveits hadde spanjolen en god dag på jobb, men mot Ukraina var United-keeperen delaktig i at Spania gikk på et overraskende tap. Viktor Tsygankov ble spilt nydelig gjennom av Andrey Yarmolenko og United-keeperen var på bærtur. De Gea skulle ut for å avskjære pasningen, men bommet totalt, og da var den ukrainske angrepsspilleren sikker alene med 29-åringen. Hadde De Gea holdt seg på streken ville nok faren vært avverget.

Utenom scoringen ble ikke 29-åringen satt på de store prøvene.

Heldigvis for Spania sin del rotet også Tyskland det til for seg selv hjemme mot Sveits. I den kampen ble det 3-3. Det betyr at Spania fortsatt topper Nations League-gruppen med sju poeng. Tyskland og Ukraina har begge seks poeng. Det ser med andre ord ut til at det blir en spennende avslutning i denne gruppa med to kamper igjen.

PS: Brandon Williams fikk ikke spilletid for England sitt U21-lag tirsdag kveld.