– Legesjekk fredag

OPPDATERT Ifølge Sky Sports News skal Matteo Darmian Manchester for å gjennomføre legesjekken på fredag.

Overgangen for den 25 år gamle italieneren går dermed mot fullførelse om vi skal tro mediene. Allerede onsdag ble det hevdet at den anvendelige backen var blitt enig med United om de personlige betingelsene, og at United og Torino var kommet frem til en overgangssum. Denne skal angivelig ligge på nærmere €20 millioner, tilsvarende i overkant av £14 millioner.

Italienske medier skrev videre at overgangen ville bli annonsert på torsdag, men at alt det formelle mer eller mindre skulle være på plass.

Nå, forutsatt at Sky Sports melding medfører riktighet, er det lite som tyder på at det vil komme noen bekreftelse på overgangen før fredag – tidligst.

Det er ikke bare den overnevnte frilansjournalisten som skriver dette. Også Gianluca Di Marzio melder at Matteo Darmian er klar for United.

I tillegg har de lokale mediene skrevet om overgangen, og Torino Granata ønsker Darmian lykke til videre i karrieren.

Senere onsdag ettermiddag kom det også tilbakemeldinger på at Matteo Darmian hadde bekreftet at han tok farvel i et avskjedsbrev, men innlegget skal ha kommet fra en falsk Instagram-konto. Tuttomercatoweb fjernet senere artikkelen om Darmians farvel.