Arsenals dansende mareritt

Jesse Lingard begynner å få god kontroll på Arsenal – det er klubben han er aller mest produktiv mot.

Jesse Lingard trillet ballen kaldt i mål til 2-0 for Manchester United fredag kveld – bare 149 sekunder etter at Alexis Sánchez hadde sendt United i ledelsen.

Etterpå feiret han med en dans – som blant annet inkluderte noen moonwalk-steg, som en kan se på videoen under:

Hjemmekampen tidligere i sesongen:

(Lingards scoring etter 1.54 av videoen.)
Fredagens mål: 
(Lingards scoring etter 28 sekunder av videoen.)

Farlig i andre toppkamper også

Det er heller ikke bare mot Arsenal Lingard har utmerket seg.

Han har scoret på Wembley i både FA-cup-finalen, ligacupfinalen og Community Shield, og han står også med to mål mot Chelsea og ett mål mot Liverpool.

Ingen vil bli overrasket om det kommer flere heller.

Til sammen har 10 av 29 Lingard-mål i United-drakta vært enten i finaler (inkl. Community Shield) eller mot Arsenal, Chelsea og Liverpool. 

– Unnskyld meg, min gode mann, kan du vennligst la være å score mot oss hele tiden?

[/exclusive_content]

 

Det er verdt å merke seg at det er Arsenal-fansen som kunne glede seg over disse dansestegene –bortesupporterne er nemlig på den andre kortsiden!

At vi fikk en dansefeiring fra Lingard er selvsagt annet enn overraskende, men det er heller ikke særlig overraskende at han scoret i det hele tatt.

DETTE ER EN PLUSS-ARTIKKEL

Bli betalende medlem

Er du allerede medlem?

← Tilbake

Jesse Lingard er nemlig den nye Park Ji-Sung.

Det er i alle fall noen likheter! De åpenbare likheter er jo løpskraft og allsidighet, men begge har også blitt marerittspillere for Arsenal – og andre topplag.

Park scoret i alt fem mål mot Arsenal, og Lingard er allerede oppe i fire mål mot The Gunners – alle i løpet av de siste 14 månedene.

Ikke mot noen annen klubb har Lingard scoret mer enn to mål. Det er altså ingen tvil om at Arsenal er Lingards drømmemotstander – mens han selv har blitt Arsenals dansende mareritt.

GOD MOT ARSENAL: Park Jesse-Sung.

Solskjær ble også spurt om Lingard etter fredagens kamp.

– Jesse er en spiller for store kamper. Han har vist det for England og for oss. Han dukker alltid opp med mål – var det i fjor det kontringsmålet mot Arsenal? [Ja, det var det, journ.anm.].

– Så Jesse er en vi aldri, aldri vil nøle med å bruke på et Manchester United-lag, og han har blitt brakt opp gjennom systemet her, han vet hva dette handler om, han kjenner klubben, historien og alle kontringsmålene vi har scoret mot Arsenal.

Solskjær vedgikk at det var lite dansing etter sine mål, men har heller ikke akkurat noen problemer med det.

– Måten de feirer på viser bare at de er glade. Det kan være det siste målet en scorer noensinne, så en bør feire alle mål som om det er det siste.

I Lingards tilfelle er vi ganske sikre på at det ikke er det siste.

Lingards mål mot Arsenal:

Dobbelen på Emirates i fjor: