Årets keeper skrev under ny kontrakt

Dean Henderson blir på Old Trafford frem til sommeren 2020.

Han gikk skuffet av gressteppet på Wembley i play off-finalen, Dean Henderson, men 21-åringen hadde likevel en fantastisk sesong.

Utlånt til Shrewsbury i League One ble han tatt ut på årets lag i divisjonen, samtidig som han ble en nøkkelspiller i lagets kamp for opprykk – som altså røk i play off-finalen mot Rotherham.

Etterpå har han jevnlig blitt koblet vekk fra United, men nå er det altså klart at han forblir United-spiller i to år til. Minst.

Henderson, engelsk U21-landslagsspiller, er utrolig nok bare femtekeeper i United, bak David de Gea, Sergio Romero, Joel Pereira og Sam Johnstone – alle fantastiske keepere.

– Jeg er overlykkelig. Jeg fikk kamper og en god sesong i Shrewsbury, men det er stort å kunne returnere til verdens største klubb og å skrive under på en ny kontrakt her. Det er nok en drøm som går i oppfyllelse, sier han til MUTV.

– Selvsagt har det vært mye interesse etter forrige sesong, men hør her – United er verdens største klubb og har vært vært min klubb hele livet, så selvsagt var det det første jeg tenkte på, sier han stolt videre.