VIDEO: Valencia knuste Chile

Én scoring og to forarbeid av United-spilleren.

ECUADOR – CHILE 3-0:

Chile vant sommerens Copa America, og stilte med City-keeper Claudio Bravo mellom stengene igjen.

Men Antonio Valencia, som høyre midtbanespiller, klarte heldigvis å gi ham en dårlig opplevelse, før returen til England.

Først dunket United-spilleren selv ballen knallhardt i hjørnet etter 20 minutter. Han fikk et innlegg fra venstresiden, brukte et lite sekund på å legge ballen til rette og scoret med en herlig markkryper. Det var hans 10. landslagsmål i hans 85. landskamp.

Fire minutter senere løp han inn bak Chiles forsvar etter et raskt innkast. Han fikk tået ballen foran mål der Chiles forsvar ikke klarte å klarere den langt, Ecuadors spiss bommet så på sin avslutning bare for at venstreback Cristian Ramirez, til daglig i ungarske Ferencevaros, kom stormende bakfra og skjøt ballen knallhardt i hjørnet bak Bravo.

Noen sekunder etter pause var det så helt game over.

En pasning i bakrom ble spilt tilbake til Antonio Valencia. Han skjøt hardt, og inne foran mål styrte Espanyols Felipe Caicedo ballen videre trygt inn i nettet.

Se målene fra kampen her.

Det betød en svært dårlig aften for både City-keeper Claudio Bravo og Arsenal-spiss Alexis Sanches, mens Antonio Valencia fikk en positiv opplevelse.

Sånt blir sjelden feil for United-fans.

Ecuador møter Bolivia borte i neste kamp, men er uansett på 3. plass i den søramerikanske VM-kvalifiseringen. De fire beste går til VM, mens 5. plassen må gjennom en playoff.

Tabellen:

  1. Uruguay 19 poeng på 9 kamper
  2. Brasil 18 poeng på 9 kamper
  3. Ecuador 16 poeng på 9 kamper
  4. Colombia 16 poeng på 9 kamper
  5. Argentina 16 poeng på 9 kamper
  6. Paraguay 12 poeng på 9 kamper
  7. Chile 11 poeng på 9 kamper
  8. Peru 8 poeng på 9 kamper
  9. Bolivia 7 poeng på 9 kamper
  10. Venezuela 2 poeng på 9 kamper