– Et verdifullt medlem av troppen

Manchester United vant 4-0 mot Norwich, og Juan Mata hadde to målgivende pasninger etter fine innlegg fra høyresiden.

Han synes United løste ting godt mot en motstander han mener kunne vært skummel om United ikke hadde hatt en god dag.

– De prøvde å spille seg ut bakfra med ballen. Jeg liker måten de spiller på, og hvis en ikke har en god dag, så kan de spille og skape sjanser. Vi prøvde å få tak i ballen så fort som mulig, og å skape sjanser, og det gjorde vi.

– Andreomgangen var en av de beste omgangene denne sesongen. Vi må prøve å gjøre det slik i hver eneste kamp.

Mata hadde mye bevegelse rundt seg, og spanjolen koser seg når han spiller med spillere som Rashford, Martial og Greenwood.

– Det er veldig fint for meg å spille med den type spillere, så dette var en kamp jeg nøt, og fansen var fornøyde. Det er bare én kamp, og bare tre poeng, men følelsen er god.

FIKK GOD HJELP FRA MATA: Her sender Rashford Matas innlegg i mål. Senere skulle Anthony Martial gjøre det samme.

Ole Gunnar Solskjær var fornøyd med Mata også.

– Juan var strålende. Når vi får Juan rettvendt, så kan han finne [de riktige] pasningene, han kan sende inn innlegg… jeg er strålende fornøyd med ham. Han er et verdifullt medlem av troppen. I dag følte jeg at vi fant ham mer vi har gjort før når han har spilt, og da får vi ham rettvendt slik at han kan skape sjanser for oss, sa United-manageren på pressekonferansen etter kampen.

Solskjær ble også spurt om en «konfrontasjon» med Mata på sidelinjen i startfasen av kampen, noe Solskjær bare flirte av.

– Jeg spurte ham om hvordan han hadde det, og hvordan familien hans har det, spøkte Solskjær.

– Neida. Det var bare noen småting vi har snakket om tidligere. Bare taktiske ting. Vi snakker i løpet av uka om hva vi ønsker at han skal gjøre, og så lar en Juan finne løsningene. Jeg kan ikke finne løsningen for ham fra sidelinjen, men vi ønsker at han skal få ballen så mye som vi kan, og det var viktig at han hele tida fant rom.

– Han er en veldig god fotballspiller, og vi må få ballen til føttene hans. Vi må vite hva vi er gode på. Vi har raske spillere, og jeg kunne valgt Dan [James] og hans tempo, men Juan gir oss en annen dimensjon.

FANT ROM, OG SLO INN: Juan Mata (her delvis skjult av målscorer Rashford) slo to glimrende innlegg som det ble mål av mot Norwich.

– Å holde nullen er viktig

Aaron Wan-Bissaka var også fornøyd – men han har et litt annet fokus enn det Mata hadde.

– Å holde nullen er viktig for oss forsvarsspillere, det er det vi ønsker.

– Jeg nyter å spille fremfor fansen, og for laget hjelper det lagånden. Jeg føler meg trygg på at dette laget kan klare å komme seg dit [til topp fire], vi må bare fortsette å jobbe hardt.

AWB: Fornøyd etter 4-0-seieren.