– Zlatan? Ydmyk og vennlig…

José Mourinho har snakket om de nye signeringene.

United møter Galatasaray borte lørdag kveld, og Zlatan Ibrahimovic kommer til å debutere i kampen som spilles i Gøteborg.

Samtidig blir det nok også spilletid på Eric Bailly og Henrikh Mkhitaryan.

Nå har United-manager José Mourinho snakket med MUTV om de tre nysigneringene.

t13– Eric snakker ikke engelsk spesielt bra, men han snakker fransk og spansk og i denne troppen så gjør det det lett for ham, med så mange franske, belgiske, spanske og argentinske spillere, så selv for Eric går dette fremover steg for steg.

– Når det gjelder Mkhi og Zlatan så snakker de både engelsk og mange andre språk flytende. De er gode typer, rutinerte spillere og åpne mennesker.

– Med Zlatan så er følelsen at selv om du er sammen med et stort ego, en fyr med stor selvtillit, så stemmer det, men på en positiv måte. I gruppa er han ydmyk, vennlig med alle de andre, så integreringen har gått bra.

– Zlatan er uansett en fantastisk spiller. Vi så også med en gang på trening det jeg kaller «funksjonell empati», at de andre som ser opp til ham, men at han bygger bånd til andre. Han er en fantastisk mellomromsspiller, en fantastisk fotballspiller. Hvis han ikke var målscoreren selv så ville han kunne vært hva som helst annet – siden han kan gjøre alt, sier United-manageren.

Her kan du se hvilke United-spillere som er med til Gøteborg.

Les også: Mourinho: – Smalling slo opp skaden