– United vil tilbakebetale seks millioner pund

Offisielt er det eneste som har kommet at United nå ser på hvordan de skal løse alt med billettene til gjenstående kamper.

Det er jo en viss fare for at når sesongen starter opp igjen så skjer det for tomme tribuner.

Det er også en viss fare for at det ikke blir noe mer av inneværende sesong, selv om det foreløpig skal være et alternativ som Premier League-klubbene ikke ønsker.

Daily Mirrors United-journalist David McDonnell skriver at United skal være klare til å tilbakebetale det de «skylder» til alle sesongkortinnehavere – skylder som i at sesongkortinnehaverne fort kan gå glipp av kamper og dermed ikke få alt det de har betalt for.

MUST er i samtaler med United om dette, og det er vel grunn til å tro at Uniteds positivitet til dette har lekket enten fra Uniteds eller MUSTs side.

United har ifølge terminlista igjen fire hjemmekamper i ligaen denne sesongen, mot West Ham, Bournemouth, Sheffield United og Southampton, og det er disse kampene som sesongkortinnehaverne muligens får dekket.

Ifølge McDonnell vil en slik avgjørelse koste United seks millioner pund, siden det altså er om lag 50.000 personer med sesongkort som altså går glipp av disse kampene.

Se hele gjenstående terminliste her.