Aldri fred å få!

Ifølge Manchester Evening News skal Real Madrid og – Manchester City(!) følge "situasjonen" rundt Carlos Tevez med stigende interesse.

De to klubbene føler seg oppmuntret av tabloidmeldinger om at argentineren skal være misfornøyd med tilværelsen på Old Trafford. I en slik kontekst hjelper det nok lite at Tevez selv avviser at det eksisterer noen problemer mellom ham selv og Manchester United. Heller ikke betyr det noe at representanter for United-ledelsen gjentatte ganger har understreket at klubben kommer til å legge på bordet de £25 millionene det vil koste å gjøre låneavtalen rundt Tevez permanent.

"Jeg har aldri sagt noe om at jeg har problemer i Premier League. Jeg er svært lykkelig i Manchester United, og ønsker å hjelpe laget med å vinne, uten å bekymre meg over hvor jeg blir satt til å spille," skal Tevez ha uttalt torsdag kveld, ifølge MEN. Den siste uttalelsen falt ganske sikkert som en refleks etter at 25-åringen for et par dager siden ga uttrykk for at han er blitt mindre målfarlig. Det, mente Tevez, kommer som en følge av at han må bruke mye krefter på å ofre seg for laget.

Tevez' låneavtale utløper etter sesongslutt. Det betyr at han – dersom United mot formodning ikke skulle gjøre alvor av sine intensjoner om å beholde ham – vil være såkalt "free agent" fra og med 1. februar. Da vil han kunne gå inn i forhandlinger med hvem som helst – også Real Madrid.