– Aldri sett Paul så glad

Romelu Lukaku var på hotellet da kompisen Paul Pogba satte navnetrekket på United-kontrakten sist sommer.

Paul Pogba og Romelu Lukaku har vært gode venner i flere år.

Mye tyder på at nettopp Paul Pogba har vært helt avgjørende i å ovetale kompisen til å følge etter ham og bli United-spiller.

– Drømte om United-retur

De to kompisene har hatt for vane å feriere sammen i USA, og denne sommeren er intet unntak.

Mens United og Everton sitter i forhandlinger for å meisle ut de siste detaljene i belgieren sin overgang til United har kompisduoen kost seg på ferie i statene.

BÆREBJELKEN: Paul Pogba er Uniteds mest sentrale spiller og uhyre viktig for hvordan José Mourinho bygger laget. Neste sesong kan ha få følge av kompisen Romelu Lukaku.

På sine turer til USA pleier de to vennene sjelden å snakke om fotball, men Lukaku husker godt da fotball ble tema da de to kompisene satt i bassenget sist sommer.

– Vi snakket kun om fotball én eneste gang på sommerferien og det var da han (Paul Pogba red. anm) fortalte meg om drømmen han bar på om å komme tilbake til Manchester United. Det var da jeg forstod hvor mye det betød for ham, sa Romelu Lukaku i vinter i et intervju med det belgiske bladet Sport/Foot Magazine, ifølge Sport Witness. 

Lukaku var på hotellet der Pogba signerte de nødvendige papirene som gjorde ham til United-spiller. 

– Jeg har kjent Paul i mange år. Da alt var signert så jeg et ansiktsuttrykk jeg aldri har sett hos ham før. Jeg hadde aldri sett ham så lykkelig. Returen til United hadde ikke noe med penger å gjøre, sa Lukaku.

Deler agent

Paul Pogba og Romelu Lukaku er ikke bare gode venner. De deler også den samme agenten, Mino Raiola. Tidligere i sommer var det ventet at Lukaku ville returnere til Chelsea, men da forhandlingene ikke så ut til å bevege seg skal Raiola ha bedt United komme på banen.

JOBBET I DET STILLE: Mens alle trodde at Romelu Lukaku ville bli Chelsea-spiller, jobbet United-manager José Mourinho og klubbdrektør Ed Woodward i det stille med å hente spissen.

José Mourinho og Ed Woodward skal ha jobbet i det stille med en avtale for Lukaku i flere uker allerede, og den belgiske kraftspissen skal ha blitt overbevist om at United er den rette klubben å komme til for å vinne troféer.

Manchester United håper at Lukaku skal bli klar og slutte seg til klubbens sommertur i statene.

Se interaktivt kart over alle byene United skal spille i, samt motstandere og tidspunkt

United-troppen setter kursen mot USA førstkommende søndag.