Adriana Leon er sommerens første signering!

Mens vi stadig venter på herrelagets første signering, slo kvinnelaget til med sommerens første signering. Canadiske Adriana Leon (29) hentes fra West Ham.

Manchester United bekrefter på sine hjemmesider at Adriana Leon er hentet på en kontrakt som strekker seg ut 2023/2024-sesongen. 29-åringen hentes fra West Ham hvor hun har tilbragt de siste tre og et halvt sesongene.

Kantspilleren er over seg av lykke for å ha kommet til klubben.

– Jeg kunne ikke vært mer begeistret og beæret over å komme til denne historiske fotballklubben. Å bli den første kvinnelige canadiske spilleren gir meg en enorm stolthet og spenning.

– Jeg kan ikke vente til å bli en del av denne talentfulle gruppen av spillere.

thorisdottiradrianaleon010522
BLIR LAGVENNINNER: Maria Thorisdottir og Adriana Leon skal nå spille sammen fremfor å stå på hver sin halvdel.

Under tiden i West Ham spilte den canadiske landslagsspilleren 59 kamper og scoret 13 mål. I tillegg er hun blant de mest dekorerte kvinnene på Canadas landslag hvor hun har spilt 81 kamper og har scoret 23 mål, noe som gjør at hun er inne på topp 10-listen over spillere med flest mål for Canadas kvinnelandslag.

I 2021 spilte hun også en viktig rolle da Canada spilte seg til OL-gull under lekene i Tokyo.

Kvinnelagets trener Marc Skinner er selvsagt også fornøyd med klubbens nyervervelse.

– Adriana er en spiller som vil begeistre fansen vår og tilby verdifull erfaring både på og utenfor banen.

– Hennes fleksibilitet til å spille i flere posisjoner effektivt, samtidig som hun angriper og forsvarer en-mot-en-dueller med litt galskap, vil gi oss utmerket variasjon i vårt kontinuerlige utviklingsarbeid.

– Jeg ser frem til å jobbe tett med Adriana i jobben mot fremtidig suksess.