– Aaron var enestående mot Wolves, men det overrasker meg ikke

Crystal Palace-manager Roy Hodgson ble mektig imponert av Aaron Wan-Bissakas innsats mot Wolverhampton og lørdag eleven gjøre livet surt for sin gamle læremester på Old Trafford.

Lørdag ettermiddag barker Manchester United og Crystal Palace sammen på Old Trafford, en bane der Roy Hodgson har hatt mange tunge stunder som manager.

– Tøft, men en drøm for alle spillere

Den rutinerte Palace-managern møtte pressen i ettermiddag i Sør-London, og før lørdagens møte med United og Aaron Wan-Bissaka, som kom fra nettopp Palace i sommer, innrømmer Hodgson at det er en tøff oppgave som venter mannskapet hans.

Paul Parker: Han er Premier leagues beste back

VANT OVERBEVISENDE: United slo Crystal Palace på Selhurst Park sist lagene møttes i Premier League. Den gangen var Aaron Wan-Bissaka Palace-spiller. Lørdag møter han gamle lagkamerater som United-spiller. 

– Dette har alltid vært en veldig vanskelig bane å komme til og mine resultater der trenger ikke en veldig dyptgående analyse, men det har vært tøft fordi de er en toppklubb. United kan hente spillere vi ikke kan, men det blir en stor begivenhet for alle spillere liker å spille her. Selvsagt blir det en tøff kamp, sier Hodgson.

Hodgsons Palace har, som vanlig, startet sesongen tregt med kun ett poeng på to kamper og foran mål har «The Eagles» vært temmelig tannløse.

Palace står uten scoringer så langt og Hodgson innrømmer at Uniteds to ligakamper så langt har imponert han.

– Jeg synes Chelsea spilte veldig bra i 1. omgang, men etter pause så du hvor god Manchester United kan være. De spilte veldig bra også mot Wolves, sier Hodgson.

– Vet hvor god han er

Palace har, i likhet med United, få skadeproblemer. Kun James Tomkins og Mamadou Sakho er ute, men det største savnet for Roy Hodgson er trolig spilleren som Crystal palace solgte til United i sommer, Aaron Wan-Bissaka. 

– Han har funnet seg godt til rette og han var enestående mot Wolverhampton, men vi vet hvor god han er fra tiden han tilbrakte hos oss, sier Hodgson. 

Palace overrasket ved å klare 0-0 på Old Trafford sist sesong, men på Selhurst Park under Ole Gunnar Solskjærs ledelse var United overlegne og vant 3-1.

DRAMA: Manchester United lå under 0-2, men kom tilbake og vant 3-2 våren 2018, takket være en real kanon fra Nemanja Matic i sluttsekundene.

– United spilte veldig bra. De var i en skikkelig flytsone. De mistet en del poeng mot slutten av sesongen, men i kampen mot oss var de agressive og hurtige i spillet. Akkurat slik de har fremstått i de to første kampene denne seosongen, sier Hodgson.

Manchester United og Crystal Palace har møtt hverandre 20 ganger i Premier League-sammenheng og United har ikke tapt en eneste kamp mot Palace siden våren 1991, ett år før Premier League så dagens lys.

Det er det høyeste antall kamper et Premier League-lag har spilt mot et annet uten å tape.