Roser Rooney i bloggen

MATAS BLOGG: Juan Mata ser frem til privatlandskampen mot England i sitt siste blogginnlegg.

Publisert Sist oppdatert

Spanjolen har ankommet London for tirsdagens privatlandskamp mot England, og deler blant annet tankene sine om det å møte sine lagkamerater i sin siste blogg. I tillegg ser han fremover mot Arsenal-kampen førstkommende helg.

Tirsdag kl. 21.00 møter Spania England på Wembley, en arena hvor Mata allerede har flere flotte opplevelser.

– Wembley bringer tilbake mange gode minner for meg, slik som mine to titler med United (FA Cup og Community Shield) og FA-cup-tittelen mens jeg var i Chelsea i 2012, mitt første trofe i England, skriver Mata. 

LES OGSÅ: Mister Rooney landskampen?

– I denne Spania-troppen har vi mange spillere fra Premier League som kjenner godt til denne viktige arenaen, mens andre lagkamerater aldri har spilt her, og spesielt de yngre spillerne. De ønsker å lære av vår erfaring om stadion og det engelske laget.

– Selvfølgelig vet de hva Wembley betyr men jeg tror de vil forstå det enda bedre når kampen sparkes i gang. Jeg er sikker på det blir en fin kamp med en flott atmosfære.

Roser Rooney

Wayne Rooney, Memphis, Juan Mata

– England har et raskt og talentfullt lag med mange gode fotballspillere som prøver å finne best mulig måte å prestere sammen på.

LES OGSÅ: – No Mata, no party

– Jeg ønsker å benytte denne anledningen, nok en gang, til å understreke viktigheten av kapteinen deres, Wayne. Han har en utrolig statistikk, både med landslaget og United, og det kommer til å bli en fornøyelse å møte ham igjen mens vi spiller for våre respektive land. 

– Hvis jeg ikke tar feil, blir dette min tredje kamp mot Three Lions. Vi skal prøve å nyte det på banen, og jeg håper det blir en spektakulær kamp.

Alltid god atmosfære mot Arsenal

Manchester United v Arsenal - Premier League

– Laget er ivrig etter å finne en god stim, og spesielt etter at vi slo Swansea ser vi frem til å møte Arsenal. En god atmosfære, som det alltid er mot Arsenal, kan hjelpe oss et steg nærmere seieren. Det er veldig jevnt i toppen av Premier League, og vi må jobbe hardt for å få til en solid rekke og nærme oss topplassene, skriver spanjolen.

LES OGSÅ: Opptur for Mata

Den sympatiske spilleren benyttet også anledningen til å hedre avdøde Leonard Cohen.

– Arbeidet hans strekker seg utenfor musikken. Jeg oppfordrer dere til å lære om tekstene og sangene hans, det er virkelig verdt det. Som et bevis på det kan dere se takketalen hans hjemme i Asturias da han mottok en Fyrstinnen av Asturias-pris for litteratur. Vi vil alltid ha hans musikkarv.  

Her kan du lese bloggen i dens helhet.

 

Powered by Labrador CMS