– Kan spille med smerter

José Mourinho kommer med noen stikk i retning Luke Shaw og Chris Smalling etter søndagens forfall.

Publisert Sist oppdatert

Før kampen mot Swansea søndag sa Mourinho at Smalling og Shaw hadde gitt beskjed om at de ikke kunne spille oppgjøret på grunn av skader.

Da også Antonio Valencia, Eric Bailly og Daley Blind (på benken, men ikke klar for startplass) var ute, måtte portugiseren stille med en nykomponert forsvarskvartett bestående av Ashley Young, Marcos Rojo, Phil Jones og Matteo Darmian.

LES OGSÅ: – Valencia tilbake på vektrommet

Den fireren gjorde sakene sine bra, og fikk mye ros av treneren etter 3-1 seieren mot waliserne. De samme positive ordene fikk ikke akkurat Shaw og Smalling da portugiseren ble spurt om å utdype fraværet deres etter kampen.

– Jeg mener vi har spillere med problemer (skader), men vi har også spillere på banen med problemer, sa portugiseren, ifølge Manchester Evening News

Kan spille med smerter

fenmou

– Hvor mange ganger spiller man når man ikke er 100%? Jeg har en venn som er en stor tennisspiller, og han husker flere ganger han spilte med smerter enn gangene han spilte uten, og det er det jeg mener.

LES OGSÅ: – En utmerket sjef

– For å konkurrere må man bryte noen grenser. Det er en kulturell ting for noen, men det er ikke min kultur, sier portugiseren.

Han mener spillerne må endre innstilling.

– Men ikke bare for meg, mer for Man United, svarte han. 

 

Powered by Labrador CMS