– Rashford og Ibra kan spille sammen

REAKSJONER: Dette sier United-sjefen og de andre etter seieren mot Hull.

Det satt utrolig langt inne, men to minutter på overtid kunne José Mourinho og Manchester United feire 1-0-seier etter scoring av supertalentet Marcus Rashford.

Det var en nærmest stemmeløs José Mourinho som møtte pressen etter kampen, etter å ha stått ute i det tunge regnværet på KC Stadium og mant spillerne til å angripe den ugjennomtrengelige Hull-veggen, som hadde påfallende få hull.

– Vi fortjente å score tidligere, og vinne mer komfortabelt. Men det er en utrolig deilig følelse når man sikret tre poeng så sent, sier Mourinho.

Selv sier Marcus Rashford følgende etter å ha blitt Uniteds redningsmann:

– Fansen strømmet ut på banen for å feire med oss, og det er en del av fotballen. Jeg jobber hardt på trening hver dag nettopp for øyeblikk som dette, sier han.

Feiring mål

José Mourinho tok seg tid til å skryte av unggutten etter kampen, og forteller at han vil få flere muligheter til å avgjøre kamper i løpet av sesongen.

– Han har mange sjanser som venter på ham. Da laget jagde mål mot Leicester i Charity Shield og i kveld, utgjorde han forskjellen for oss. Han kan spille sammen med Zlatan, de to sammen skaper trøbbel for motstanderne. Jeg er veldig fornøyd med ham, men også resten av laget, sier Mourinho.

Skryter av Hull-veggen

“Vi har ett mål for denne sesongen. Å bli Premier League-mestre.”

– José Mourinho

Samtidig benyttet han seg av anledningen til å skryte av Hull og deres trener Mike Phelan, selv om de måtte gi tapt til slutt.

-Den andre omgangen var som å kjempe mot en godt organisert vegg, med fantastisk mentalitet. Han bør få jobben som Hull-trener, definitivt.

– Men vi var veldig sterke, og vi skapte nye problemer og nye løsninger. Vi prøvde og prøvde, og endelig fikk vi det til til slutt, sier han.

Mike Phelan var også fornøyd med hvordan laget fremstod defensivt i store deler av kampen.AFC Bournemouth v Norwich City - Sky Bet Championship

– Vi forsvarer oss godt. Selv om vi gir bort mye ballbesittelse, særlig mot slutten der, syns jeg spillerne forsvarer seg heroisk, sier Phelan

Han fikk også spørsmål om hvordan det føltes å slippe inn mål under «Fergie time», da valgte han å svare humoristisk.

– Vanligvis ville det blitt seks minutter overtid, men det ble bare fire i dag, avslutter han.

Skal vinne gull

Jose Mourinho avsluttet med å fortelle om hva han mener vil være en god sesong sett med United-øyne.

– Vi har ett mål for sesongen, å bli Premier League-mestre. Hvis vi blir nummer 2, 3 eller 4 er det fordi noen var bedre enn oss, hvis vi blir nummer 5 eller 6 er det vi som ikke var gode nok, sier han.

En av bærebjelkene i dette prosjektet er Eric Bailly, som leverte en ny bunnsolid kamp i dag og ble kåret til banens beste av Uniteds offisielle twitterkonto.

En annen som for øvrig var glad for å være med på triumfen var Luke Shaw:

– Jeg elsket det. Det kan ha vært den beste følelsen jeg noensinne har hatt på en fotballbane, sier han.

Fellaini, hev seg også på triumfbølgen som skylte gjennom de røde djevlene etter kampen.