– Mourinho står ikke tilbake for noen

Mike Phelan forbereder seg på en tøff kamp mot et United-lag han mener har forbedret seg kraftig i sommer.

Publisert Sist oppdatert

Etter Hulls 2-0-seier mot Swansea sist helg, er det duket for toppoppgjør i kveld mellom to lag som har full pott etter de to første serierundene.

Tigrene melder om et utsolgt KC Stadium, og manager Mike Phelan skal igjen møte klubben han lenge arbeidet for før han fikk beskjed om at han ikke var ønsket under David Moyes.

Dermed er bordet duket for en spennende kamp klokken 18.30 i kveld.

tr32
DYR: United har brukt over 150 millioner pund på spillere dette vinduet, og størsteparten har gått med på å hente Paul Pogba, en mann Phelan mener kan bære United på sine skuldre i fremtiden.

– Spillerne må prestere enda bedre enn i de to første kampene. Vi møter et av storalgene i Premier League. Vi er forberedt på en hektisk kveld, og vi vet hva Manchester United betyr, sa Phelan under pressekonferansen før kampen.

Phelan har lang fartstid i Manchester United fra tidligere, og forteller at han fortsatt har kontakt med Sir Alex Ferguson. Phelan var også blant dem som kritiserte van Gaal forrige sesong, blant annet for de mange skadene under nederlenderen.

Han ser allerede forbedringer under Mourinho.

– United har forandret seg mye. De har kommet tilbake, og prøvd å forbedre visse ting. Jeg tror de har den balansen de har vært ute etter. De har en ny manager, men den de har nå står ikke tilbake for noen, sa Phelan.

– De har masse kvalitet, og har brukt noe sånt som 150 millioner pund i sommer for å øke denne – og hentet inn Zlatan gratis i tillegg. Det er der de ligger. De tar sikte på å vinne alt denne sesongen, og det er oss som skal prøve å stå i veien for dem på lørdag, sa han.

Blant spillerne han trekker frem, er tidenes dyreste fotballspiller Paul Pogba, som han selv arbeidet med under sin tid i klubben.

– Han er fortsatt ung, og masse har skjedd med ham de siste årene. Nå må han bære Manchester United og vinne trofeer. Han er eldre, større, og har blitt bedre av å ha vært i utlandet, sier Phelan.

“United har forandret seg mye. De har fått inn en trener som ikke står tilbake for noen, og har fått den balansen i laget de har lett etter lenge.”

Mike Phelan

Usikker fremtid

De gode resultatene til tross, står både Hull og Phelan overfor en svært usikker fremtid. Phelan håper på at klubben får signert helst minst seks spillere før overgangsvinduet er over.

– Det er tre ting som må løses nå: Hvem eier klubben, hvem er manager, og hvilke spillere kommer inn, spør Phelan.

Manchester United v West Bromwich Albion - Premier League
SUKSESSDUO: Mike Phelan nøt stor suksess som assistenttrener for Sir Alex Ferguson, og forteller at han fortsatt har kontakt med gamlesjefen.

Svaret er imidlertid at absolutt ingenting har skjedd så langt.

– Ingenting har forandret seg der. Jeg er fortsatt sjefen for førstelaget. Jeg har snakket med de som potensielt kan bli klubbens nye eiere, ikke om min egen fremtid men om andre ting, sa Phelan.

Cardiff-keeper Ben Marshall er blant spillerne Hull forsøker å signere, samtidig som det også nylig ble klart at Tottenhams Ryan Mason hadde avslått et lånetilbud fra klubben.

Ingen av disse blir imidlertid klare for spill innen avspark i kveld klokken 18.30, der en eller begge de to klubbene er nødt til å avgi sine første poeng denne sesongen.

 

Powered by Labrador CMS