– Et veldig bra resultat

REAKSJONER: Dette ble sagt etter FA-cupseieren over Cambridge United.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag kveld ble det klart at Manchester United møter Preston North End i neste runde av FA-cupen etter at de slo Cambridge United 3-0 i en omkamp i den fjerde runden av turneringen.

Scoringer av Juan Mata, Marcos Rojo og James Wilson var nok til seier over League Two-laget.

Etterpå kom følgende reaksjoner:

– Jeg er fornøyd. Vi skapte mange sjanser, scoret en del mål – selv om vi kunne ha scoret enda flere.

– Det viktigste var at vi vant kampen og at vi nå er videre i turneringen.

Om å spille så langt fremme: – Det er greit, det føltes bra, vi vant, og det er også viktig for selvtilliten.

– I England er FA-cupen veldig viktig, og det er godt å fremdeles være med. Nå må vi beholde fokuset til neste kamp for å ta oss videre.

– Det er vanskelig å spille mot slike lag [fra lavere divisjoner], det er slik cupen er – alle kan vinne. Derfor må vi holde fokuset og få med oss en seier mot Preston.

Marouane Fellaini.
Marouane Fellaini.

Louis van Gaal

– Jeg synes 3-0 er et veldig bra resultat. Jeg har lest litt om United-historien, og fant ut at i 1991 spilte de også uavgjort mot Cambridge, før de vant 2-0 i omkampen. Så vi gjorde det bedre enn gjengen i ’91.

– I Fellaini har vi alltid et oppspillspunkt med tanke på luftstyrken hans, og de [Cambridge] har mange lave spillere. Vi kunne derfor har scoret noen på hodet, og ikke bare på bakken. Det var planen også.

– Vi kunne ha scoret flere. I andreomgangen spilte vi litt mer fremoverrettet, skapte flere sjanser og Robin van Persie hadde fire sjanser. Vi kunne ha scoret mer – men jeg er veldig glad for at kampens første sjanse, som var Cambridge sin, gikk i stolpen.

– Mot Preston forventer jeg noe det samme. Det er alltid vanskelig å slå lag fra lavere divisjoner. Du gjør det aldri bra [ifølge ekspertene], til tross for at vi vant 3-0 i dag, forventer folk at vi gjør det bedre. Så jeg er fornøyd med at vi må spille mot Preston North End, men det blir vanskelig!

Paddy McNair.
Paddy McNair.

Paddy McNair

– 3-0 – kan ikke klage. Vi kunne kanskje ha fått enda mer uttelling i førsteomgang, men vi holdt det gående, og vant komfortabelt. Gutta er fornøyde. Nå ser jeg frem til neste runde.

Om Cambridges tidlige sjanse: – Hehe – det er FA-cup, vet du. Slik skjer, jeg er glad den traff stolpen, og at det fremdeles sto 0-0.

Om posisjonen: – Jeg spiller hvor som helst! Det er annerledes [å spille høyreback], men jeg nyter det.

Powered by Labrador CMS