Ferguson på Carrington – U18-gutta reddet poeng

U18-laget spilte 1-1 mot Middlesbrough på Carrington.

United hadde storfint besøk på Carrington lørdag ettermiddag – og da snakker vi ikke om Middlesbroughs U18-lag.

Underveis i kampen ble Sir Alex Ferguson observert sammen med Ole Gunnar Solskjær og Michael Carrick – trioen fulgte kanskje ikke like tett med som Nicky Butt og reservelagssjef Neil Wood, men de så i alle fall deler av kampen.

De fikk se et United-lag som spilte 1-1 mot Middlesbrough, og som fort kunne både vunnet eller tapt uten at det hadde vært spesielt urettferdig.

Havnet under mot spillets gang

Til å være et lag som i det siste har vært involvert i mange målfester (33 mål i de foregående fem kampene), så var det en svært rolig start på kampen – mye på grunn av et bortelag som lå svært dypt.

Etter hvert fikk United gitt ballen litt mer til Anthony Elanga, og det førte til noen sjansen for svensker. Elanga førte til panikk i Boro-forsvaret, og fikk ros fra MUTV-kommentator (og ex-red) Arthur Albiston.

Samtidig var ikke Middlesbrough helt ufarlige, men det var ingen tvil om at det var United som var best før Boro tok ledelsen i kampens 24. minutt. Isiah Cornet dunket ballen i mål fra distanse, og nok en gang måtte United satse på å hente opp igjen etter å ha havnet under.

United fortsatte å være spillemessig best, men skapte ikke så mye resten av omgangen. En av Uniteds farligste, midtbanespiller Charlie Wellens, måtte også ut etter å ha fått seg en smell – inn kom Martin Svidersky som debuterte på U18-laget.

U18-TRENER: Neil Ryan.

United-utligning

United beholdt et visst overtak, men slet også i andreomgangen lenge med å skape de store, store sjansene.

De aller største sjansene var det egentlig Middlesbrough som hadde, og uten Ondrej Mastny i United-buret kunne Boro fort hatt flere mål.

Med litt over ti minutter igjen skrudde United opp tempoet.

Først skapte Elanga en brukbar sjanse for Dillon Hoogewerf, som skjøt utenfor, før Deji Sotona og Mark Helm gjorde forarbeidet før Elanga plasserte ballen i mål.

Begge lag hadde noen gode sjanser helt på slutten, men uten å få ballen i mål.

SCORET UNITEDS MÅL: Anthony Elanga, her fra en annen kamp.

U18: Manchester United 1–1 (0-1) Middlesbrough

Carrington
U18 Premier League (North)

Mål: 0-1 Isiah Cornet (24.), 1-1 Anthony Elanga (80.).

Manchester United:Ondrej Mastnty – Lukasz Bejger, Will Fish, Ben Hockenhull, Björn Hardley – Charlie Wellens (Martin Svidersky, 37.), Charlie McCann – Shola Shoretire (Deji Sotona, 63.), Mark Helm (Omari Forson, 90.), Anthony Elanga – Dillon Hoogewerf.
Ubenyttede innbyttere: Johan Guadagno, Harvey Neville.