Manchester United v Arsenal - Premier League

12 mål etter comebacket – og alle har vært viktige

Cristiano Ronaldo scoret torsdag sitt 800. og 801. mål i karrieren – en helt vanvittig prestasjon, selv om det er noen som argumenterer for at det er et par andre som har scoret flere.

Samtidig stod Ronaldo med 118 United-mål før comebacket i september. Etterpå har han ikledd seg United-drakten 16 ganger.

Det har gitt 12 scoringer.

Det spesielle er at alle målene har vært viktige, altså, at de har kommet på viktige tidspunkter i Uniteds kamper, da United enten har ligget under eller hatt uavgjort.

Ingen av Ronaldos 12 mål denne høsten har kommet mens United har ledet.

Første scoring:

Det stod 0-0 mellom United og Newcastle da Ronaldo scoret i redebuten sin.

Andre scoring:

Newcastle hadde utliknet da Ronaldo dukket opp og sørget for at United tok ledelsen 2-1.

ronalto

Til slutt vant United 4-1, men uten at Ronaldo scoret noen av de siste målene.

Tredje scoring:

Det stod 0-0 borte mot Young Boys da Ronaldo ga United ledelsen 1-0 i Sveits.

Fjerde scoring:

United lå under borte mot West Ham da Ronaldo sørget for den viktige 1-1-scoringen – og til slutt vant United også 2-1.

ronaldo3422

Femte scoring:

Det stod 1-1 mellom United og Villarreal på Old Trafford, det var fem minutter på overtid, United så ut til å miste to enormt viktige Champions League-poeng, da Ronaldo avgjorde kampen som bare han kan gjøre.

Målet sikret en viktig hjemmeseier i Champions League.

crron

Sjette scoring:

United lå under 0-2 hjemme for Atalanta, men snudde det til 2-2. Med ti minutter igjen å spille satte Ronaldo så det avgjørende 3-2-målet.

Målet sikret full pott i hjemmekampen i Champions League.

Sjuende scoring:

Solskjærs jobb var i fare. Det føltes som om United måtte vinne borte mot Tottenham. Da dukket Ronaldo opp med en vanvittig scoring som ga United 1-0 – og til slutt vant United deretter klart i London.

Åttende scoring:

United lå under 1-0 i Italia da Ronaldo dukket opp like før pause og sørget for 1-1.

Dermed ble pausepraten til Solskjær enklere.

Niende scoring:

Atalanta hadde tatt ledelsen 2-1, United var på vei mot tap, men ett minutt på overtid fant Ronaldo målet enda en gang.

Målet sikret et viktig bortepoeng i Champions League.

ronnied

Tiende scoring:

United visste hva forutsetningene var. Tap borte mot Villarreal og Champions League-avansementet ville være i fare. Med seier ville avansementet være i boks. Så stor forskjell, og da ble Ronaldos 1-0-scoring desto viktigere.

Ellevte scoring:

Bruno Fernandes hadde sørget for 1-1 mot Arsenal da Ronaldo var på plass i feltet for å gi United en viktig 2-1-ledelse.

Tolvte scoring:

Arsenal hadde utliknet til 2-2 da Ronaldo fikk sjansen fra straffemerket. Den sjansen lot han ikke gå fra seg, og målet sikret seier og tre poeng for United.