utdjubel011022b

U18-laget smadret Blackburn

Manchester Uniteds U18-lag fikk slutt på tapsrekka på spektakulært vis ved å knuse Blackburn 6-1.

James Nolan, Manni Norkett (x2), Adam Berry, Ethan Williams og Maxi Oyedele scoret målene for United.

Venstrebacken sendte United i føringen

Etter tre tap på rad var det et revansjesugent United-lag som startet kampen mot Blackburn, og allerede i oppgjørets tredje minutt havnet ballen i mål.

Maxi Oyedele slo et flott innlegg til Sam Mather på bakre femmeter, og han la ballen på direkten inn fremfor mål. Der dukket venstreback James Nolan opp – som om han var spiss – og han sendte United i ledelsen.

United dominerte, men Blackburn fikk ballen i mål i det 12. minutt. Heldigvis var det offside, og United beholdt ledelsen.

Manchester United v Blackburn Rovers: U18 Premier League
GRATULERES AV WILLIAMS, NORKETT OG BERRY: James Nolan (med nummer tre på ryggen).

Norkett doblet ledelsen

Kobbie Mainoo spiller mest for U21-laget denne sesongen, men ble valgt til U18-laget i denne kampen, og litt før 20 minutter var spilt var han nær scoring med et langskudd som traff stolpen.

Norkett snappet opp returen, og vendte seg unna en forsvarsspiller slik at han kom i skuddposisjon, og United-spissen dunket ballen i mål.

United kunne fort økt til 3-0 i løpet av førsteomgangen også – Berry, Mather og målscorer Norkett hadde blant annet noen muligheter – men 2-0 var stillingen til pause.

norkett011022
TOMÅLSSCORER: Manni Norkett scoret Uniteds andre og tredje mål mot Blackburn.

Rask United-dobbel

Blackburn var mer med i kampen i starten av andreomgangen, men da det kom to mål etter rundt en time, så var begge til United.

Først scoret Manni Norkett sitt andre etter en flott vending og et hardt skudd fra kort hold etter glimrende forarbeid av Finley McAllister og Kobbie Mainoo.

Så utnyttet Adam Berry en keepertabbe da han kunne sette Uniteds fjerde mål i tomt mål fra distanse.

berry011022
BERRY LEKKERT: Adam Berry gratuleres av Ethan Williams etter 4-0-målet.

5-0, 5-1 og 6-1

United.no fikk ikke sett slutten av kampen fordi MUTV sendte gikk over til å sende kvinnelagskampen siden U18-kampen i praksis var avgjort.

Ethan Williams økte uansett til 5-0 før Blackburn reduserte, og noen minutter før slutt scoret Maxi Oyedele Uniteds sjette og siste mål.

Travis Binnions lag hadde med det vunnet for andre gang denne sesongen, på det som var en god dag på Carrington.

williamsoyedele011022
SCORET UNITEDS TO SISTE MÅL: Ethan Williams og Maxi Oyedele.

U18: Manchester United 6–1 (2-0) Blackburn

U18 Premier League
Carrington

Mål: 1-0 James Nolan (3.), 2-0 Manni Norkett (20.), 3-0 Norkett (60.), 4-0 Adam Berry (62.), 5-0 Ethan Williams (68.), 5-1 Junior Ngangou (82.), 6-1 Maxi Oyedele (87.).

Manchester United: Eric Hanbury – Finley McAllister, Sonny Aljofree (C), Louis Jackson, James Nolan – Kobbie Mainoo (Ethan Wheatley, 63.), Maxi Oyedele – Ethan Williams, Adam Berry, Sam Mather – Manni Norkett.
Ubenyttede innbyttere: Elyh Harrison, Thomas Myles, Marcus Lawrence (?).

1: Kampen er i gang på Carrington!

2: Det ser ut til å ha vært en endring i lagoppstillingen. Finley McAllister spiller høyreback, ikke Marcus Lawrence. Mon tro om Lawrence har blitt skadet på oppvarmingen? Vi setter ham på benken i vår oppstilling over, men det kan vel fort være at han ikke er tilgjengelig i dag.

3: MÅL! Nydelig United-angrep! James Nolan scorer. Manni Norkett mister ballen, men kjemper den til seg igjen, og legger ballen til Maxi Oyedele. Han slår inn til Sam Mather på bakerste stolpe, og Mather sender den derfra direkte inn foran mål der venstreback James Nolan dukker opp og setter ballen i nettet. Glimrende!

10: United har generelt vært klart best i starten av denne kampen.

12: Blackburn setter ballen i mål, men målet annulleres for offside.

20: MÅL! Manni Norkett banker ballen i mål! Kobbie Mainoo skyter i stolpen fra distanse. Norkett snapper opp returen, lurer en forsvarsspiller med en halvveis skuddfinte, og så dunker han ballen i nettet. 2-0.

25: John Murtough og Nick Cox er begge til stede.

26: Mather slår farlig inn foran mål til Norkett, som får hodet på ballen, men headingen han blokkeres umiddelbart av ryggen til en Blackburn-forsvarsspiller.

31: Norkett header utenfor fra et McAllister-innlegg. Nesten 3-0 der!

32: Adam Berry kommer seg til et skudd etter Norkett-forarbeid, men skuddet blir ikke godt nok. Ser irritert ut på seg selv.

37: Berry med et godt skudd fra distanse, men det går like utenfor.

42: Både Berry og Mather får sjansen inne i feltet etter nok et godt McAllister-innlegg. Berry treffer ikke skikkelig, før Mathers forsøk blokkeres.

Pause.

46: Andre omgang er i gang. Ingen bytter av United. Målscorer James Nolan med en smell sent i førsteomgangen, og ny smell etter bare noen sekunder nå! Det ser ut til at han kan fortsette.

58: Blackburn bedre i andreomgangen enn i den første hittil.

60: MÅL! Norkett scorer sitt andre! Mainoo med en fin lobbpasning ut til McAllister, som slår inn foran mål til Norkett. Han har tydeligvis bestemt seg for å skyte hardt i dag, for han dundrer ballen i mål fra kort distanse etter å ha vendt opp.

62: MÅL! Adam Berry scorer etter keepertabbe! Blackburn-keeperen er ute på venstresiden og skal klarere, men keeperens klarering treffer Ethan Williams, og havner i beina på Adam Berry. Det er nokså langt hold, men målet er åpent, og Berry beholder roen og setter ballen i det tomme nettet.

63: BYTTE: Ethan Wheatley kommer inn for Kobbie Mainoo. Her har United trolig EFL Trophy-kampen mot Barrow i tankene.

65: MUTV går nå over til å vise kvinnelagskampen siden denne ser ut til å være avgjort. Derfor blir dekningen litt mer sporadisk mot slutten.

68: MÅL! Ethan Williams øker til 5-0 for U18-gutta. Får ballen fra Sam Mather, og går innover fra høyre før han setter ballen i korthjørnet.

82: MÅL. Junior Ngangou reduserer for Blackburn.

87: MÅL! Maxi Oyedele øker til 6-1 med en kald avslutning. Innbytter Ethan Wheatley skal ha hatt forarbeidet.

SLUTT. United har vunnet 6-1.