williams051122

U18: Reddet poeng mot Arsenal

United dominerte lenge U18-kampen mot Arsenal på Carrington totalt, og ledet to ganger etter scoringer av Manni Norkett (straffespark) og Ethan Williams, men Arsenal snudde kampen og så ut til å vinne.

På slutten dukket heldigvis Williams opp på bakerste stolpe, og med sitt andre mål reddet han poeng for United.

norkettmurray051122
FEIRET: Manni Norkett (med Sam Murray hakk i hæl) feirer Uniteds første mot Arsenal.

Glimrende start av United

U18-laget var allerede ute av U18 Premier League Cup etter tap mot både Aston Villa og Newcastle, men så svært motiverte ut her likevel, og Travis Binnions lag dominerte stort i starten av kampen.

Arsenal slet med å komme seg ut av egen banehalvdel, rett og slett.

Backen James Nolan, som for anledning spilte på høyrevingen, skaffet United et tidlig straffespark etter å ha snappet ballen fra Arsenals keeper etter et tilbakespill, og i det niende minutt sendte Manni Norkett United i ledelsen fra straffemerket.

Kampen startet sent fordi Arsenal somlet ut av garderoben, og Arsenal kom sent i gang i selve kampen også.

Manchester United v Arsenal: U18 Premier League
SENDTE UNITED I LEDELSEN: Manni Norkett.

Utligning totalt mot spillets gang

United fortsatte dominansen også etter å ha tatt ledelsen, og både Tyler Fredricson og Ethan Williams hadde gode sjanser til å doble ledelsen for United.

Samtidig var Tom Wooster i United-målet helt arbeidsløs.

Etter en halvtime kom Arsenal for en gangs skyld inn i United-feltet, og Adam Berry la ballfører noe klønete i bakken, og dommeren pekte på straffemerket igjen.

Bradley Ibrahim sendte Wooster feil vei, og det stod 1-1 på Carrington.

United tilbake i ledelsen – så snudde Arsenal kampen

Andreomgangen startet mer jevnt enn den første, men igjen var det United som slo til først.

Maxi Oyedele raget høyest i en duell, og Ethan Williams snappet opp ballen og fikk dunket den i mål via Arsenal-burvokteren.

2-1 til United, og ting så lyst ut, men så våknet stortalentet Ethan Nwaneri for Arsenal. 15-åringen har allerede debutert i Premier League for Arsenal, og han utlignet først til 2-2 etter en flott vending og en kald avslutning, før han sendte Arsenal i ledelsen med 20 minutter igjen av kampen.

williamsoyedele011022
SAMARBEIDET OM UNITEDS ANDRE MÅL: Ethan Williams og Maxi Oyedele.

Williams igjen

United var på vei mot lagets tredje tap i U18 Premier League Cup, men Binnions lag ville det annerledes.

I det 86. minutt spilte Adam Berry frem Sam Murray på venstresiden, og Murray slo inn, og ballen havnet hos Ethan Williams på bakerste stolpe, og han plasserte ballen trygt inn i Arsenal-målet, og det endte 3-3 på Carrington.

Fire mål i andre omgang, og samtlige ble scoret av spillere ved navn Ethan, og til slutt var vel egentlig 3-3 et nokså rettferdig resultat selv om United lenge dominerte stort.

Resultatet gjør også at Arsenal nå i likhet med United er ute av U18 Premier League Cup.

Se U18-lagets terminliste her. Ellers spiller også U21-laget i dag, noe en kan lese mer om her.

U18: Manchester United 3–3 (1-1) Arsenal

U18 Premier League Cup
Carrington

Mål: 1-0 Manni Norkett (str. 9.), 1-1 Bradley Ibrahim (str. 30.), 2-1 Ethan Williams (57.), 2-2 Ethan Nwaneri (62.), 2-3 Nwaneri (71.), 3-3 Williams (86.).

Manchester United: Tom Wooster – Jack Kingdon, Louis Jackson (Victor Musa, 80.), Sonny Aljofree (C), Sam Murray – Maxi Oyedele, Tyler Fredricson – James Nolan (Jayce Fitzgerald, 90.), Adam Berry, Ethan Williams – Manni Norkett.
Ubenyttede innbyttere: Eric Hanbury, Zachary Baumann, Bendito Mantato.

LIVE:

1: Kampen er omsider i gang! Mange minutter forsinket start siden Arsenal kom ut på banen altfor sent.

2: Et Arsenal-tilbakespill skaper trøbbel for keeper, og Adam Berry klarer å blokkere utspillet fra målvakten, men ballen går utenfor mål heller enn inn i nettet.

4: United stiller med seks spillere som en vanligvis vil tenke på som forsvarsspillere her. Backen James Nolan (som har spilt som både venstre- og høyreback denne sesongen) starter som høyreving, mens Tyler Fredricson starter på den sentrale midtbanen.

5: United presser høyt, og Arsenal kommer seg knapt over midtstreken.

5: Berry spiller frem Nolan, som får løsnet et ikke altfor godt skudd som keeper får slått ut til hjørnespark.

6: Corneren havner på Fredricsons hode, men en Arsenal-spiller får blokkert. United kommer seg til et nytt skudd som går over.

8: Straffe til United! Tilbakespill fra Arsenal igjen, og James Nolan snapper ballen fra keeper, og blir med det felt.

9: MÅL! Manni Norkett sender keeper feil vei!

13: Et svakt utspill fra keeper ser ut til å gi Maxi Oyedele sjansen til å skyte mot et åpent Arsenal-mål fra langt hold, men akkurat i skuddøyeblikket blir Oyedele taklet.

17: United rundspiller fortsatt Arsenal. Stor sjanse nå til Tyler Fredricson etter pasning fra målscorer Norkett, og skuddet er ganske bra, men keeper får slått den over.

17: Ny Fredricson-sjanse fra hjørnespark, men headingen går over.

24: Jeg kan knapt hugse å ha sett såpass bra press-spill i en U18-kamp på en stund. Veldig imponerende det United har levert hittil uten ball. Får håpe de ikke bruker opp alle kreftene i starten av kampen!

25: Ethan Williams vinner ballen tilbake like utenfor sekstenmeteren (med god hjelp fra Maxi Oyedele), og tar med seg ballen inn i feltet og skyter like utenfor. United får hjørnespark (som det ikke ble noe av).

30: Straffe! Arsenal på en visitt i Uniteds straffefelt, og Adam Berry lager straffe med en litt klønete felling.

31: MÅL. Straffen sendes i mål av Bradley Ibrahim.

38: Plutselig kunne Arsenal tatt ledelsen her! En litt kaotisk situasjon i United-boksen.

40: Ethan Williams får et skudd blokkert.

41: Tyler Fredricson får kampens første gule kort. Har hatt en del taklinger, så må være litt mer forsiktig nå.

45+1: Gult kort til Arsenal-målscorer Bradley Ibrahim. Det blir nok noen minutter med tilleggstid på grunn av en Arsenal-skade.

45+3: God skuddmulighet for Adam Berry etter godt forarbeid av Nolan og Norkett, men skuddet går over! Ser frustrert ut. Han er nok lysten på å gjøre ting godt igjen etter straffesparket han laget.

PAUSE.

46: Andre omgang er i gang på Carrington. Ingen United-bytter.

46: I løpet av det første minuttet slo United farlig inn fra både venstre og høyre, men uten uttelling.

57: MÅL! Ethan Williams! Maxi Oyedele vinner en duell på hjørnet av Arsenal-boksen, og Williams snapper opp ballen og dunker ballen i mål via Arsenal-målvakten. Fortjent scoring for Williams, som har vært god.

59: Stor sjanse for Sam Murray etter en flott lav pasning fra Adam Berry.

61: Gult kort på Adam Berry. Litt for sent inn i en takling.

61: Norkett kunne fått en stor sjanse nettopp, men en dårlig ballberøring og en våken Arsenal-keeper hindret ham i å få skutt.

62: MÅL. Arsenal utligner. Ethan Nwaneri (som allerede har debutert i Premier League for Arsenal) vender unna Louis Jackson litt for lett, og nærmest sentrer ballen i mål bak Wooster.

67: Sam Murray får et gult kort. Muligens for noe han har sagt.

68: Livsfarlig lavt innlegg fra Sam Murray etter å ha fått ballen fra Williams, men ingen klarer å komme seg helt frem til ballen der.

69: Adam Berry runder keeper, men får ikke skutt. Etter hvert får Nolan gitt ballen til målscorer Williams, men skuddet hans er ikke godt nok.

71: MÅL. Nwaneri med sitt andre for Arsenal, som leder for første gang. Fikk gå altfor lenge der, og stortalentet skyter et skudd som Wooster får en hånd på, men ikke klarer å stoppe.

80: BYTTE: Victor Musa har kommet inn for Louis Jackson. Da går Fredricson tilbake i forsvar.

82: Stor sjanse for United! Adam Berry skyter via en Arsenal-spiller, og ikke langt utenfor. Hjørnesparket ender med at Arsenal kontrer, og Nwaneri scorer nesten sitt tredje!

86: MÅL! Ethan Williams igjen! Setter ballen i mål fra et Sam Murray-innlegg. 3-3.

90: BYTTE: Jayce Fitzgerald erstatter James Nolan.

90+1: Farlig Arsenal-innlegg, men Tyler Fredricson får headet unna.

90+2: Nesten en stor Arsenal-mulighet like etterpå igjen, men Arsenal-innbytteren som får mulighet treffer ikke ballen. Ble litt forstyrret av Aljofree der, kanskje.

90+2: Williams finner Murray like utenfor sekstenmeteren, og Murray skyter, men skuddet blir blokkert. Det kunne blitt veldig farlig!

SLUTT. Manchester United 3-3 Arsenal.