– 1-1 er ikke et veldig dårlig resultat, men vi ønsket å vinne

Det var en mellomfornøyd Juan Mata som snakket med MUTV etter kampen mot Club Brugge.

– Vi ønsket å vinne. I andreomgangen presset vi bedre, og vi hadde flere sjanser til å score den andre, men… De startet godt, og de spilte godt med ballen, og var kompakte uten – de hadde mange bak, og vi klarte ikke å finne rommene i førsteomgangen.

– De scoret et mål vi ikke skulle sluppet inn, og vi scoret etter deres feil. Vi ønsket å vinne. Selvsagt er ikke 1-1 et veldig dårlig resultat, men vi ønsket å vinne.

Spesielt starten av kampen var vanskelig for United mot Club Brugge.

– Vi kunne bare ikke finne rommene. De forsvarte seg veldig godt med en femmer, og så en firer. Etter målet vårt føler jeg at vi spilte litt bedre – Brandon hadde en sjanse, og Anthony skjøt i stolpen – og i andreomgangen føler jeg at vi spilte mye bedre enn i den første. Vi kontrollerte kampen mer.

GOD MEDISIN: Det hjalp å score. Mata mener United var bedre etter at Martial utnyttet Club Brugges feil.

Victor Lindelöf snakket også med MUTV etter oppgjøret.

– Som Juan sa så startet Club Brugge godt, og det var et høyt tempo. De hadde noen sjanser hvor de kontret mot oss, men etter de 15-20 første minuttene fikk vi det mer under kontroll, og sørget for at vi ikke fikk gitt dem flere kontringer.

– Vi burde ikke slippe inn et mål som det, men sånt hender, og som Juan sier så scoret vi også etter en feil de gjorde. Vi scoret et bortemål, og det er veldig viktig i europeiske kamper. Selvsagt [går vi inn i returkampen med selvtillit], vi spiller på hjemmebane, og vi vet hvilken fotball vi kan spille. Vi vil prøve å spille en bedre kamp, og å vinne oppgjøret.

SATSER PÅ ET BEDRE RETUROPPGJØR: Victor Lindelöf.