THE TELEGRAPH:

– Wilcox skal gjøre en detaljert analyse av Ten Hags styrker og svakheter

Publisert Sist oppdatert

Spekulasjonene rundt Erik ten Hags fremtid på Drømmenes Teater fortsetter med uforminsket styrke etter søndagens alarmerende semifinaleseier i FA-cupen.

Noen få centimeter og en VAR-sjekk reddet Manchester United fra å ryke ut i en kamp de ledet 3-0 etter 70 minutter.

Mandag skriver James Ducker i The Telegraph at klubbens nye tekniske direktør Jason Wilcox har fått i oppgave å gjøre en detaljert analyse av nederlenderens styrker og svakheter i løpet av den siste måneden av sesongen.

Wilcox skal blant annet danne seg et inntrykk av Ten Hags forhold til spillerne og «standing» i garderoben. Han skal også forsøke å bli klokere på hvorvidt nederlenderens lederstil passer overens med INEOS sine ideer, eller om et skifte er nødvendig.

I en The Guardian-artikkel skriver United-journalist Jamie Jackson at Ten Hag (ikke overraskende) enn så lenge sitter trygt, og at INEOS-eier Sir Jim Ratcliffe ikke har noen intensjoner om å sparke nederlenderen før sesongslutt.

Med nye nøkkelfigurer inn i den sportslige ledelsen er det alt annet enn sikkert at Ten Hag leder Manchester United når kalenderen viser august 2024.

I nederlenderens debutsesong tok han klubben til finale både i ligacupen og FA-cupen, der førstnevnte finale ble vunnet mot Newcastle. I ligaen ble det en høyst respektabel 3.-plass.

Denne sesongen har imidlertid Manchester United sett ut som alt annet enn et velfungerende kollektiv, og i ligaen er rødtrøyene trolig hektet av for godt i kampen om mesterligafotball til høsten.

Onsdag kveld skal United i aksjon igjen. Da venter tabelljumbo Sheffield United hjemme på Old Trafford. 

Powered by Labrador CMS