GI DIN SPILLERBØRS HER:

«Viste igjen hvor mye han vil vinne»

Du kan gi din egen børs med en gang her, eller scrolle forbi for å lese våre vurderinger og se våre karakterer før du selv eventuelt gir dine egne karakterer.

André Onana – 6,5
Strålende og viktig redning fra en voldsom volley på 3-2 like før slutt ble det store plusset. Før det nok en baklengs etter at motstander upresset får skyte fra 10 meter (3-1), og så lurt da et Coventry-skudd traff Wan-Bissaka og endret retning (3-2) og så 3-3 på straffe. Ellers nesten ikke satt på prøver av Coventry, men benyttet roen til å vise frem pasningsfoten og teknikken sin, blant annet da hans pasning endte i den tidlige og store sjansen til Garnacho. Reddet én straffe i straffekonkurransen.

Diogo Dalot – 7,5
Storspilte i 75 minutter i sin 150 United-opptreden. Ryddet da opp i to farlige overganger imot og forhindret også en baklengs på Coventrys ene sjanse før pause. Krydret det med målgivende til McTominays 1-0, før hans raid på høyrekanten ga corneren som ga 2-0 og jammen meg var var det ikke han som også brøt Coventrys angrep før 3-0-målet. Forsvant imidlertid litt ut av det på tampen og så i ekstraomgangene. Scoret i straffekonkurransen.