Antony i aksjon for United.

Visste ingenting om voldsanklage før gigantkjøp

Publisert Sist oppdatert

Ett år etter at United hentet Antony er han foreløpig satt på sidelinjen på ubestemt tid. Årsak: Den pågående voldsetterforskningen av ham i Brasil og også England.

Det betyr at spilleren United betalte 100 millioner euro for i august 2022 ikke blir å se på banen i alle fall en liten stund.

Det spesielle er at de første voldsanklagene mot Antony ble levert inn i Brasil mer enn tre måneder før United kjøpte ham, men The Telegraphs United-journalist, James Ducker, skriver at United ikke var klar over dette.

United sier at de undersøkte Antonys bakgrunn, som de gjør med alle signeringer, men uten at det avslørte noen politi- eller voldssaker. Ifølge Ducker skal United først ha blitt klar over det hele da nye rapporter ble kjent i Brasil den siste tiden, og Antonys representanter også involverte seg.

Antony på trening.

Antony benekter alle anklagene, men godtok forrige uke at han nå står på utsiden av førstelaget en stund.

– Jeg har blitt enig med Manchester United om å ta en fraværsperiode mens jeg adresserer anklagene mot meg. Dette var en gjensidig avgjørelse for å unngå distraksjoner for mine lagkamerater, og unødvendig kontrovers for klubben.

– Jeg vil gjenta at jeg er uskyldig i tingene jeg har blitt anklaget for, og jeg vil fullt ut samarbeide med politiet for å hjelpe dem med å finne sannheten. Jeg ser frem til å komme tilbake for å spille så snart som mulig, sa Antony i uttalelsen forrige helg.

Les hele saken hos The Telegraph her.

Powered by Labrador CMS