Erik ten Hag foran United-logoen i Wembley-korridorene, 21. april 2024.

TEN HAG OM FA-CUPFINALEN:

– Vi vet med oss selv at vi har evnene og karakterstyrken til å slå ethvert lag

Publisert Sist oppdatert

Det engelske fotballforbundet har publisert en sak med sitater fra Erik ten Hag som kan se ut som om det kanskje kan være fra lørdagens kampprogram (siden det snakkes om kampen som om den spilles den dagen teksten leses). 

Akkurat det blir ikke spesifisert, men her er uansett det Ten Hag har å si: 

– Det har vært en lang og tidvis vanskelig sesong, men nå er vi her på sesongens siste dag med en mulighet til å sikre oss vårt andre store trofé på to sesonger. Med tanke på alle problemene vi har hatt å håndtere, så synes at det sier mye om vår personlighet som gruppe. 

– Vi viste tålmodighet i de tidlige rundene mot Wigan Athletic, Newport County og Nottingham Forest. Vi viste vår vilje til å holde oss gående ved å slå Liverpool i ekstraomgangene, og i semifinalen klarte vi å holde nervene i sjakk ved å vinne en straffekonkurranse mot Coventry City i en situasjon hvor mange lag ville fått panikk. Spillerne var strålende i 70 minutter, og mistet så kontroll over kampen, men klarte så å komme seg igjen slik at vi vant under press.

Erik ten Hag etter seieren mot Liverpool, 17. mars 2024.
Ten Hag etter 4-3-seieren mot Liverpool i kvartfinalen.

– Når en går inn i enhver turnering så har en et mål om å vinne den, så når vi nå har nådd FA-cupfinalen så er vi her for å få tak i FA-cuptroféet. Vi har selvsagt den største respekt for Pep Guardiola og hans spillere – deres resultater som manager og lag i nyere tid krever det – men vi vet med oss selv at vi har evnene og karakterstyrken til å slå ethvert lag når vi spiller på vårt beste med en god plan.

LES OGSÅ: Nå har han slått alle

– Denne ettermiddagens kamp gir oss en mulighet til å få enda en smak på det å utvikle vanen med å vinne, og gi oss selv noe mer å bygge på inn mot neste sesong og videre. Våre spillere, vårt støtteapparat og våre supportere vil alle stå sammen i dag om å gi alt for hverandre for å få det til å skje.

Powered by Labrador CMS