– Vi må ikke glemme hvor utrolig godt lag de har

Publisert

FC København kommer til Old Trafford tirsdag med ett poeng i bagasjen fra de to første kampene i gruppespillet.

Med til England er selvsagt tidligere Southampton-spiller Mohamed Elyounoussi. Nordmannen legger ikke skjult på utfordringen som venter danskene, til tross for at de rødkledde har trøblet i sesonginnledningen.

– Selvfølgelig er det et fint tidspunkt (å møte dem på), men vi må ikke glemme hvor utrolig godt lag de har. De har fått muligheten til å justere på et par ting etter de første kampene i gruppespillet, understreker han til danske Ekstra Bladet.

Elyounoussi er klar på at det er gode muligheter til å hente med seg poeng tilbake til København.

– Vi er meget innstilt på å ta poeng. De har startet svakt og ligger sist i gruppa, så vi gleder oss til kampen. Vi er nødt til å spille en virkelig god kamp for å slå dem, men det har jeg troen på at vi kan, fortsetter 29-åringen.

Klubbens andre nordmann, Birger Meling, skadet seg i helgens seriekamp mot Vejle og er derfor ikke klar til dyst på Drømmenes Teater.

Manchester United har kniven ettertrykkelig på strupen før tirsdagens kamp under flomlysene i Manchester. To tap og null poeng i starten på gruppespillet har satt Erik ten Hags gutter i en vanskelig situasjon før de fire gjenværende kampene. 

Det er imidlertid ikke like håpløst som man skulle tro, men det avhenger av at de tre poengene blir værende i Manchester etter kveldens oppgjør.

Powered by Labrador CMS