Erik ten Hag etter tapet mot Brighton.

– Vi må holde oss til planen for å snu dette

Publisert

Rekken på 31 hjemmekamper uten tap er brutt og en sesongstart hvor det lugger. Ting er langt fra rosenrødt på Old Trafford om dagen.

Tre tap på fem kamper taler for seg selv. Det gjenspeilet seg også på supporterne på Old Trafford underveis i kampen. 

Mange misfornøyde United-supportere forlot Old Trafford slukkøret etter at Brighton økte til 3–0. Det var en ditto skuffet Erik ten Hag som møtte pressen etter kamp.

– Veldig skuffet over resultatet. Jeg synes vi spiller ganske bra i første omgang. Vi skaper sjanser, men vi får to store tilbakeslag, først med annulleringen av Højlund-målet, deretter når de scorer sitt andre mål i andre omgang. Det gjør det vanskelig for oss, sier han til MUTV. 

Rasmus Højlund sittende på Old Trafford-gresset etter et angrep.
ANNULLERT: Rasmus Højlund ble nektet sin første scoring i United-drakta.

Ten Hag valgte en noe uortodoks tilnærming til kampen, og startet med med en midtbane bestående av fire sentrale midtbanespillere i en slags diamantvariant. Nederlenderen sier følgende om kampplanen.

– Ja, jeg synes det fungerte veldig bra de første 20 minuttene, men vi må fortsette. Det fungerte bra i begynnelsen, vi fikk ikke scoringen, men vi spilte bra. 

Et lite lysglimt i kampen var at Hannibal Mejbri scoret sitt første Premier League-mål. Ten Hag sier følgende om innsatsen til 20-åringen.

– Han kommer inn og påvirker kampen på en positiv måte. Han gir oss energi, han gjør akkurat det vi ønsket da han kom inn. 

Hannibal jubler etter målet mot Brighton.

Nå venter en enda større utfordring - Bayern München i Tyskland. Ten Hag har troen på at laget kan reise seg til den kampen.

– Vi må analysere denne kampen og se hvor vi må forbedre oss. Vi må komme oss videre, men vi må tro på det vi gjør og slå tilbake. Dersom vi holder oss til planen kan vi snu dette.

Neste kamp er mot Bayern München på onsdag, i Champions League. Kampstart er klokken 21.00. 

Powered by Labrador CMS