-  Vi har en bedre sjanse til å vinne kamper

I tradisjonens tro har Erik ten Hag svart på spørsmål i forkant av Everton-kampen. Les svarene fra managerens kampdag Q&A.

Publisert

Vi er tilbake etter landskampspausen. Gleder du deg til å komme i gang igjen?

- Ja, vi gleder oss til det. Vi er energiske fordi alle spillere har hatt fri, også de internasjonale spillerne. Nå går vi inn i en massiv måned og vi gleder oss til å ta de neste stegene. Men spesielt trenger vi toppmentalitet for å komme inn i disse kampene.

Hvordan ser troppen ut på trening? Noe å rapportere skademessig?

- Ja, Luke Shaw, han er tilbake i troppen. Mason Mount pådro seg noe, så vi må vurdere om han er tilgjengelig for kampen eller ikke. Les mer om Mounts skade HER.

Ten Hag legger ikke skjul på at han er glad for å ha Shaw tilbake i troppen. 

- Selvfølgelig vil han styrke troppen og styrke laget. Han har store evner. Når vi legger det til spillet vårt, vil vi spille bedre, og vi har da en bedre sjanse til å vinne kamper.

Vi spiller mot Everton denne helgen og de har slitt med poengtrekk den siste tiden, men vil det gi dem mer energi å ta med seg inn i kampen?

- Absolutt. Det vil det, men det handler ikke om dem. Jeg forventer at de vil være svært motiverte. Minimumet er at vi må matche dem, for å slå dem på disse standardene. Først da vil vi ha en veldig god sjanse til å vinne denne kampen.

Du vil ikke være i din vanlige sidelinjeposisjon, men du vil ha jobbet hardt i uken og også ha en utrolig stab rundt deg, gjør du ikke?

- Jeg er ganske trygg. Jeg skal ha enda bedre oversikt fra tribunen, men vi har mange gode ansatte. De er veldig dyktige og erfarne, så de vet hva de skal gjøre. Det vil ikke påvirke spillet vårt.

Kan du fortelle oss hvem som vil være på sidelinjen for deg?

Mitchell van der Gaag.

Powered by Labrador CMS