Veteranen innehar en spesiell rekord: – Du vil løpe gjennom en vegg med henne

Publisert Sist oppdatert

Hun kom inn som innbytter og gjorde to mål i 5-0-seieren mot Everton i forrige seriekamp.

Og nettkjenninger fra benken har blitt Rachel Williams´ nye varemerke i United-trøyen.

For etter at de første 41 målene hennes i den engelske superligaen kom fra start, har samtlige av de siste sju kommet som innbytter. 

Det er rekord i ligaen, ifølge statistikktjenesten Opta.

– Hun er fantastisk. Ikke bare er det en du vil være venn med, men det er også en du vil løpe gjennom veggen med. Hun har en utrolig mentalitet, sa United-trener Marc Skinner i forkant av årets sesong.

Williams ble hentet til klubben fra Tottenham sommeren 2022, og den rutinerte angrepsspilleren ble blant annet matchvinner da United tok seg til FA Cup-finalen forrige sesong.

United har startet sesongen med to seire og to uavgjort på de fire første kampene, og Skinners lag har i skrivende stund fem poeng opp til serieleder Chelsea med én kamp mindre spilt.

De rødkledde har et sterkt ønske om å revansjere fjorårets knepne 2.-plass i serien. Chelsea tok til slutt to poeng mer enn United, og London-klubben tok også FA Cup-trofeet på bekostning av United.

Neste utfordring for de røde er bortekamp mot Brighton i kveld, med avspark på sørkysten klokken 20.45 norsk tid. De blå- og hvitkledde har tre blad norske representanter i troppen med Elisabeth Terland, Guro Bergsvand og tidligere United-spiller Maria Thorisdottir.

Powered by Labrador CMS