KLUBBEN BEKREFTER:

Var med fra første stund - nå er Katie Zelem ferdig i United

Stjerneduoen Lucia Garcia og Katie Zelem er begge er ferdige i Manchester United. 

Publisert Sist oppdatert

Manchester United bekreftet på sine nettsider onsdag at Lucia Garcia forlater klubben når kontrakten hennes går ut i slutten av måneden. Dagen etter opplyser klubben at Katie Zelem gjør det samme. 

- Alle i Manchester United ønsker å takke Katie for hennes glimrende innsats. Vi ønsker henne alt det beste i den fasen av karrieren hennes, skriver United. 

Zelem har vært i United helt siden kvinnelaget så dagens lys i 2018 og har de siste sesongene vært klubbens kaptein. Som kaptein løftet hun klubbens første ordentlig store tittel da United nedsablet Tottenham og vant FA-cupen tidligere i år. 

Lucia Garcia, som ble hentet til United sommeren 2022, var en av banens giganter da Uniteds kvinnelag vant FA-cupen. Hun scoret to av målene i finalen. 

- Alle i United takker Lucia for hennes glimrende innsats og ønsker henne hell og lykke i det neste steget i hennes karriere, skriver United på sine nettsider. 

García har scoret 16 mål på sine 60 kamper for klubben fra sin kantposisjon, inkludert mål i kvartfinalen, semifinalen og finalen (x2) i FA-cupen denne sesongen.

 Hun scoret også vinnermålet på overtid mot Manchester City forrige sesong som sikret minst andreplass, og førte til at kampen om ligagullet levde helt inn i den siste serierunden.

Lucia Garcia er ferdig i Manchester United.

Garcia har selv gjort et avskjedsintervju med MUTV. Der ser hun tilbake på sine to år som rød djevel. 

- Det har vært to utrolige sesonger. Jeg er så glad for å ha vært en del av dette laget og for å ha hjulpet det. Vi er som en familie. Jeg kommer til å savne dere alle, hver eneste del av Manchester United. Alle vennene mine, og alle de ansatte. 

Hvor veien går videre er ikke klart ennå, men den svært troverdige BBC-journalisten Emma Sanders har tidlgiere meldt at García er på vei til den meksikanske mesteren Monterrey der hun skal ha blitt tilbudt en lukrativ kontrakt. 

- Jeg tror noe av det vanskeligste å forlate blir fansen. Jeg har virkelig følt støtten de har gitt meg. Jeg har kjent på at de elsker meg og at jeg elsker dem. Jeg føler det i hjertet mitt. De har gitt meg styrke til å stå på videre, til å fortsette og kjempe, sier Garcia, og fortsetter: 

- Men til syvende og sist må jeg ta farvel. Det er så vanskelig, og det eneste jeg kan si er at jeg elsker dere alle, fra bunnen av mitt hjerte. 

Powered by Labrador CMS